Lovituri grele pentru Mircea Rednic! Cât vor lipsi accidentații Klimavicius și Filip. EXCLUSIV

EXCLUSIV FANATIK
Cristi Coste   
în Dinamo
06/04/2019, 15:32
Lovituri grele pentru Mircea Rednic! Cât vor lipsi accidentații Klimavicius și Filip. EXCLUSIV GALERIE FOTO EXCLUSIV FANATIK
LInas Klimavicius a marcat etapa trecută, cu Sibiul, primul gol pentru Dinamo

Dinamo a obținut a șasea victorie sub comanda lui Mircea Rednic în 2019, 3-2 cu Concordia Chiajna, urcând pe prima poziție a play-out-ului, la egalitate cu Gaz Metan Mediaș. Dar au existat și vești proaste pentru Rednic după cele trei puncte cu lanterna Ligii 1 Betano. Doi dintre oamenii de bază, lituanianul Linas Klimavicius și închizătorul Ioan Filip, au părăsit terenul accidentați.

Linas Klimavicius și Ioan Filip vor lipsi o lună de la Dinamo. Ambii au probleme la inghinali

FANATIK a aflat că absențele celor doi vor fi destul de lungi, chiar dacă Mircea Rednic încerca să se încurajeze la conferința de presă de după meci și vorbea despre probleme minore în cazul ambilor jucători.

Și Klimavicius, și Filip au probleme la inghinali, iar perioada de indisponibilitate a ambilor e preconizată de staff-ul medical al „câinilor” la 3-4 săptămâni. Ceea ce înseamnă că ei nu vor mai juca până la terminarea turului de play-out, din care mai sunt trei runde. Linas este primul care a cedat vineri seara, fiind înlocuit de Ricardo Grigore după doar 12 minute. Ioan Filip a avut probleme în repriza secundă și a ieșit în minutul 67, ultima schimbare a lui Rednic.

Linas Klimavicius și Ioan Filip lipsesc 3 săptămâni de la Dinamo
Ricardo Grigore (stânga) ar putea fi înlocuitorul lui Klimavicius (centru). În locul lui Filip (dreapta) ar putea intra ultima achiziție, Kabashi

Cine intră în locul celor doi? Poate chiar ultimele două achiziții: Mallo și Kabashi!

Klimavicius și Filip sunt titulari indiscutabili în formula actuală a lui Dinamo și antrenorul e nevoit acum să improvizeze. Este posibil ca Rednic să dea credit tinereții lui Ricardo Grigore și Denis Ciobotariu, dar o variantă de luat în seamă pentru înlocuirea lui Klimavicius este proaspătul sosit, uruguayanul Facundo Mallo, rezervă neutilizată contra Chiajnei.

  • Ce meciuri pierd Klimavicius și Filip
  • 12 aprilie    Poli Iași – Dinamo
  • 22 aprilie    Dinamo – Botoșani
  • 27 aprilie    Voluntari – Dinamo

În ceea ce-l privește pe Ioan Filip, Rednic are mai multe variante la mijlocul terenului, prima fiind Mamotou Ndiaye, cel care l-a și înlocuit pe cel accidentat în partida cu ilfovenii. O șansă ar putea primi și albanezul Elvis Kabashi, cel care tocmai a semnat cu Dinamo. Altfel spus, accidentările lui Klimavicius și Filip au venit imediat după ce Rednic a făcut ultimele două transferuri: Mallo și Kabashi?)

Linas Klimavicius și Ioan Filip lipsesc 3 săptămâni de la Dinamo
Mircea Rednic îi va putea vedea la lucru pe Mallo și Kabashi mai repede decât se aștepta
  • 1 gol în 9 meciuri a marcat Linas Klimavicius pentru Dinamo, fiind integralist în primele 8. Fundașul împlinește 30 de ani pe 10 aprilie
  • 350.000 de euro este cota actuală și a lui Klimavicius, și a lui Filip. Ultimul face și el 30 de ani pe 20 mai
Închide ×