Linas Klimavicius va semna cu Poli Iași. EXCLUSIV. Mircea Rednic confirmă FANATIK: ”Da, îl iau!”

corespondenta din SPANIA
Cristi Coste    Diana Flintoacă   
în Dinamo
11/01/2020, 17:36
Linas Klimavicius va semna cu Poli Iași. EXCLUSIV. Mircea Rednic confirmă FANATIK: ”Da, îl iau!” corespondenta din SPANIA
Linas Klimavicius va semna cu Poli Iași. EXCLUSIV. Mircea Rednic confirmă FANATIK: ”Da, îl iau!”. Sursa foto: sportpictures.eu

La doar o zi după ce s-a despărțit oficial de Dinamo, fundașul Linas Klimavicius și-a găsit alt angajament în Casa Pariurilor Liga 1. FANATIK a aflat că apărătorul de 30 de ani va ajunge în Copou, la Poli Iași, sub comanda fostului său antrenor de la Dinamo, Mircea Rednic

Linas Klimavicius va semna cu Poli Iași. Mircea Rednic confirmă FANATIK: ”Da, îl iau”

Vineri, 10 ianuarie, Dinamo București anunța rezilierea contractului fundașului lituanian Linas Klimavicius, adus la echipă în ianuarie 2019, confirmând ceea ce FANATIK a anunțat încă din noiembrie.

La doar o zi distanță, lituanianul și-a găsit o nouă echipă în România. FANATIK a aflat că acesta va face parte din planurile lui Mircea Rednic la Poli Iași. Noul antrenor al moldovenilor a confirmat imediat această informație: ”Da, îl iau!”, a spus antrenorul de 57 de ani.

Linas Klimavicius va semna cu Poli Iași din postura de jucător liber de contract. Acesta a ajuns în România la începutul anului trecut, fiind adus tot de Mircea Rednic, pe când ”Puriul” antrena pe Dinamo.

Klimavicius, intrat în dizgrația lui Uhrin la Dinamo

Fundașul lituanian a venit la Dinamo în ianuarie 2019, iar în acest sezon a jucat 11 meciuri, 10 în Casa Pariurilor Liga 1 și unul în Cupa României, marcând un gol în partida cu Hermannstadt, scor 3-0.

Relația dintre Uhrin și jucător s-a rupt în momentul în care acesta a comis o greşeală mare în deplasarea de la Clinceni, scor 2-2, oferindu-le pe tavă un gol gazdelor după un fault în careu.

În cele două sezoane în ”Groapă”, Klimavicius a adunat 28 de partide și două goluri la Dinamo. Fundașul are 24 de selecții la echipa națională a Lituaniei.

Înainte de a ajunge în România a mai evoluat pentru Ekranas, Suduva, Dnipro Dnipropetrovsk, Kryvbas, Daugava Riga, Trakai și Zalgiris Vilnius.

FANATIK a anunțat încă de la sfârșitul lunii noiembrie că șefii clubului Dinamo l-au pus pe lista jucătorilor indezirabili pe Linas Klimavicius, la cererea lui Dusan Uhrin, nemulțumit de prestațiile lituanianului.

  • 500.000 de euro este cota lui Linas Klimavicius, conform Transfermarkt
Închide ×