Sport

Lincoln Red Imps – CFR Cluj 1-2 în preliminariile Champions League. Campioana României, cu un pas în turul al treilea

CFR Cluj a câștigat cu emoțiiprimul meci din dubla cu Lincoln din turul doi preliminar al UEFA Champions League. Conduși cu 1-0, ardelenii au întors rezultatul după pauză prin dubla lui Gabriel Debeljuh. Returul se joacă în Gruia, miercuri, 28 iunie, de la ora 20:30
20.07.2021 | 20:55
Lincoln Red Imps  CFR Cluj 12 in preliminariile Champions League Campioana Romaniei cu un pas in turul al treilea
ADVERTISEMENT
20-07-2021
16:01

Lincoln Red Imps - CFR Cluj 1-2 (Rosa 45 / Debeljuh 52, 59)

Toate fazele importante pot fi văzute AICI

Min. 59 – GOOOL CFR Cluj!!! Același Debeljuh face 2-1 după ce primește o pasă de la un fundaș al gazdelor.

Min. 52 – GOOOL CFR Cluj!!! Debeljuh restabilește egalitatea din centrarea lui Sigurjonsson!

Min. 46 – A început repriza a doua! Gazdele conduc cu 1-0!

Min. 45 – GOOOL Lincoln!!! Rosa deschide scorul după o acțiune care face șah mat apărarea campioanei României!

Min. 16 – Campioana României, din nou aproape să ia gol! Arlauskis scoate de sub transversală mingea expediată de Walker.

Min. 1 – A început meciul! Prima ocazie le-a apariținut gazdelor. Enrique Gomez Bernal l-a întrebuințat serios pe Giedrius Arlauskis, care respinge în corner.

20-07-2021
15:11

Echipele de start la Lincoln Red Imps - CFR Cluj

Lincoln: Goldwin – Wiseman, Bernando Lopes, Chipolina, Toscano – Ronan, Yahaya, Rosa – Walker, Kike Gomez – Britto; Rezerve: Soler – Casciaro, Torilla, Gomez, Kovalonks, Valarino, Carralero, Moore, Sergeant, Ocran, Peacock; Antrenor: Raul Castillo

CFR Cluj: Arlaukis – Susic, Bouhenna, Graovac, Latovlevici – J. Rodriguez, Sigurjonsson – V. Costache, C. Deac, A. Păun – Debeljuh; Rezerve: Bălgrădean, Hindrich – C. Manea, Chipciu, Ciobotariu, Tahiri, Petrila, Hoban, Gussouma, Cestor, Itu; Antrenor: Marius Șumudică

Meciul Lincoln Imps – CFR Cluj are loc marți, 20 iulie, cu începere de la ora 19:00, în manșa întâi a turului 2 preliminar din Champions League. Campioana României a avut multă șansă față de sezonul trecut, când în aceeași fază a competiției a întâlnit pe Dinamo Zagreb.

Unde se joacă meciul Lincoln Red Imps – CFR Cluj

Confruntarea Lincoln Imps – CFR Cluj se dispută marți, 20 iulie, de la ora 19:00, pe stadionul Victory din Gibraltar, în prima manșă a turului 2 preliminar din Champions League. La prima vedere misiunea campioanei României ar trebui să fie una facilă.

ADVERTISEMENT

Fanii echipei din Gibraltar nu sunt în număr impresionant, dar se manifestă foarte zgomotos și au reprezentat un element de susținere important la partida câștigat de echipa lor în turul 1 preliminar pe același stadion, cu scorul de 5-o, în fața luxemburghezilor de la Fola Esch.

Cine transmite la TV partida Lincoln Red Imps – CFR Cluj

Partida Lincoln Imps – CFR Cluj se joacă marți, 20 iulie, de la ora 19:00, pe Victory Stadium din Gibraltar în turul 2 preliminar al Champions League. Problema televizării acestui joc este foarte serioasă, întrucât posturile doritoare să preia meciul din Gibraltar nu au găsit producătorul local care să le faciliteze transmisia. Se mai încearcă tot felul de soluții până aproape de ora jocului, în speranța că se va găsi în cele din urmă ceva viabil.

ADVERTISEMENT

În Gibraltar vremea este însorită și așa va rămâne toată săptămâna, cu maxime acceptabile, în jur de 28 de grade, ceea ce face posibil ca la ora jocului să fie undeva în jur de 25-26 grade. Partida va fi condusă de arbitrul francez Willy Delajod, la prima sa apariție în Champions League. În vârstă de 28 de ani, el a mai condus un singur joc în cupele europene, tot în calificări, sezonul trecut de Europa League, Teuta – Granada 0-4.

Ce jucători importanți lipsesc din întâlnirea Lincoln Red Imps – CFR Cluj

Antrenorul echipei din Gibraltar, Mike McElwee, a declarat că față de turul 1 preliminar, în care a avut trei jucători lipsă în partida tur și unul la returul disputat acasă, în dubla cu Fola Esch, acum lucrurile stau bine și își poate alcătui cel mai bun unsprezece după cum crede el și nu după starea de sănătate a jucătorilor.

ADVERTISEMENT

La CFR Cluj singurul indisponibil, atâta vreme cât încă face parte din lotul campioanei României, nu mai este doar internaționalul Andrei Burcă, dar Marius Șumudică are soluții suficiente pentru postul de fundaș central, deși acesta a fost până acum compartimentul care a avut probleme atât în Bosnia, la meciul cu Borac Banja Luka cât și la partida de campionat cu FC U Craiova 1948. FANATIK a anunțat în exclusivitate și că Mario Camora și Billel Omrani nu au făcut deplasarea în Gibraltar.

Pe Șumudică îl îngrijorează suprafața de joc

La prima vedere CFR a fost mai mult decât norocoasă dând peste Lincoln Imps în turul 2 preliminar din Champions League, fiind mare favorită la calificare. Însă antrenorul Marius Șumudică admite faptul că trebuie să învingă și dacă ar juca pe un câmp de orezărie sau pe ciment, dar e puțin îngrijorat de suprafața de joc foarte tare, existând riscuri de accidentări.

ADVERTISEMENT

La CFR Cluj a sosit în aceste zile, sub formă de împrumut pe un sezon, fostul elev al lui Șumi din perioada Astra, atacantul Denis Alibec, în prezent la Kayserispor și se poartă negocieri cu Al Damac pentru alt favorit, Costică Budescu. Asta pentru că în turul 3 CFR ar urma să se revadă după un an cu elvețienii de la Young Boys Berna, de care au fost eliminați din grupele Europa League în urma unui arbitraj scandalos la Berna.

Cote la pariuri pentru jocul Lincoln Red Imps – CFR Cluj

Casele de pariuri nu acordă nici o șansă echipei din Gibraltar, deși aceasta a învins acasă tot în tur preliminar de Champions League pe Celtic Glasgow cu 1-0! 1,20 este cota pentru victoria ardelenilor pe terenul lui Lincoln Imps iar o victorie bombă a gazdelor ajunge la cota de 15,30. Un gol marcat, fie și din întâmplare, de jucătorii gazdă atinge cote abisale, 3,20.

CFR Cluj este campioana României în ultimele patru sezoane. Lincoln Imps este gigantul fotbalului din micuțul Gibraltar, o echipă care deține recordul de titluri consecutive, 14, între 2003 – 2016. Lotul actual cuprinde mulți jucători care au evoluat în ligile inferioare din Anglia și Spania.

 

ADVERTISEMENT