Fotbal international

Lineker și-a ales jucătorul favorit la CM 2018! ”Franța joacă în 12”

15.07.2018 | 10:41
Lineker sia ales jucatorul favorit la CM 2018 Franta joaca in 12
ADVERTISEMENT

Fostul internațional englez Gary Lineker și-a ales jucătorul favorit la Campionatul Mondial 2018. El consideră că cel mai bun fotbalist de la actualul turneu final este francezul Ngolo Kante, despre care a spus că este cel mai bun mijlocaș din lume pe care l-a văzut.

”Kante a fost pentru mine, până acum, jucătorul acestui Campionat Mondial. El nu este neapărat tipul pe care îl vom observa sau care va încerca să iasă în față. El este un jucător în serviciul celorlalți. Cu Kante, Franța evoluează în 12 jucători. Merită să primească două medalii”, a declarat fostul internațional englez pentru L’Equipe.

ADVERTISEMENT

Lineker și-a ales jucătorul favorit la CM 2018: ”Kante este cheia succesului Franței”

”Kante este peste tot. Calitatea paselor sale este excelentă și ține foarte bine liniile. Sincer, este un mare plus să ai un Kante în echipa ta. El este una dintre cheile succesului din jocul echipei și explică statutul de favorită al Franței în finala cu reprezentativa Croației”, a menționat Gary Lineker.

Fostul internațional englez Gary Lineker l-a ales pe mijlocașul francez Ngolo Kante ca fiind cel mai bun jucător de la CM 2018
Fostul internațional englez Gary Lineker l-a ales pe mijlocașul francez Ngolo Kante ca fiind cel mai bun jucător de la CM 2018

Fostul atacant englez a mărturisit că este un mare fan al lui Ngolo Kante: ”Sunt un fan al lui. În poziția sa, el este cel mai bun jucător pe care l-am văzut vreodată. Are o știință a jocului incredibilă și recuperează baloane imposibile. El este peste tot și greșește foarte puțin. Modul în care el fură mingea din picioarele adversarilor este incredibil”.

ADVERTISEMENT

Ngolo Kante este calificat în finala Campionatului Mondial din Rusia, acolo unde naționala  Franței va întâlni, duminică, de la ora 18:00, reprezentativa Croației. Fotbalistul de 27 de ani se pergăteşte să joace finala turneului final, la două decenii de când francezii au câştigat prima şi ultima oară trofeul.

În urmă cu 20 de ani, când Franţa câştiga Campionatul Mondial, Ngolo  Kante îşi ajuta tatăl să strângă gunoaiele de pe străzile Parisului, pe care le ducea mai apoi la o fabrică de reciclare.

ADVERTISEMENT
Tags: