Linia de tramvai 41 se suspendă în weekend

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
19/08/2016, 00:00
Linia de tramvai 41 se suspendă în weekend

Linia de tramvai 41 se suspendă în weekendul 20 – 21 august, fiind înfiinţată linia navetă de autobuze 641, ca urmare a unor lucrări de revizie, se arată într-un comunicat de presă al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB).

“În vederea executării unor lucrări de revizie la calea de rulare a tramvaielor din linia 41, în zilele de 20 şi 21 august 2016, linia 41 se suspendă. Pentru preluarea călătorilor se înfiinţează linia navetă de autobuze 641, care va funcţiona între terminalele ‘Piaţa Presei’ şi ‘Ghencea’, pe Bulevardul Expoziţiei, Bulevardul Mărăşti, Bulevardul Mareşal Alexandru Averescu, Strada Turda, Pasajul Grant, Şoseaua Crângaşi, Şoseaua Virtuţii, Pasajul Lujerului, Strada Braşov, Bulevardul Ghencea”, se arată în document citat de Agerpres. Autobuzele vor opri pe sensul către terminalul “Ghencea”, pe Bulevardul Mărăşti, în staţiile amplasate în zona Institutului de Agronomie şi după intersecţia cu Strada Alexandru Constantinescu, pe Strada Turda, în staţiile amplasate după intersecţia cu Bulevardul Ion Mihalache, respectiv înainte de Pasajul Grant, pe Şoseaua Crângaşi şi Şoseaua Virtuţii, în staţiile corespunzătoare liniei 178, precum şi în nouă staţie situată înainte de Bulevardul Uverturii, pe Strada Braşov, în staţiile corespunzătoare liniilor 105, 173 şi 221 precum şi în noua staţie situată după intersecţia cu Bulevardul Timişoara şi în terminalul Ghencea, în staţia corespunzătoare liniei 221.

Sursa: Digi24.ro

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×