Life

Lino Golden a lansat un nou atac dur pentru Alex Velea. Ce a anunțat în cearta cu părintele adoptiv

12.10.2020 | 11:57
Lino Golden a lansat un nou atac dur pentru Alex Velea Ce a anuntat in cearta cu parintele adoptiv
ADVERTISEMENT

Lino Golden a devenit cunoscut în ultima perioadă și din pricina scandalurilor în care a fost implicat. Ruptura tot mai mare de Alex Velea și grupul său de Golden Boys Society a fost una însemnată pentru ambii artiști.

În prezent, Lino Golden, pe numele său real Radu Cârstea, a formulat noi cuvinte de ocară pentru Alex Velea. Scandalul dintre cei doi, Mario Fresh și Abi Talent este departe de-a se fi concretizat.

ADVERTISEMENT

Acuzațiile pe care artiștii le formulează unul la adresa altuia au avut un mare impact și asupra celor din public. Fanii cântâreților pare că au fost împărțiți pe mai multe tabere în aceste vremuri. Există mulți care îi dau dreptate lui Alex Velea, care susține că a fost “trădat” de băieții lui și mai puțin Lino Golden.

Lino Golden, noi acuzații pentru Alex Velea. Ce i-a spus acum părintelui adoptiv

De curând tânărul de 23 de ani le-a arătat tuturor și că s-a operat, motivul fiind cel al unei slăbiri mult prea drastice, prin care este cunoscut că Lino Golden a trecut pentru a arătat așa cum și-a dorit. Acesta a slăbit mai bine de 30 de kilograme, într-un timp relativ scurt, deoarece cântărea la doar 16 ani aproximativ 100 de kilograme.

ADVERTISEMENT

Ce le-a mai atras atenția fanilor pare să fi fost și conflictul dintre el și iubitul Antoniei, ce pare să devină unul tot mai serios de la o zi la alta, deși la început era privită doar ca o ceartă cu tendințe adolescentine.

În prezent, Lino Golden a anunțat că se pregătește să își lanseze cele mai noi piese, pe care urmăritorii le-au așteptat și până acum cu sufletul la gură. Totodată, tânărul le-a mai spus tuturor că și-a schimbat numerele de telefon de câteva ori până acum, fiind sunat de către un număr record de persoane care cel mai probabil l-au luat la rost în legătură cu scandalul cu Alex Velea.

ADVERTISEMENT

Mai mult, tânărul pare să dorească în prezent să se dezică total de asocierea pe care o avea cândva cu Golden Boys Society, deși Alex Velea l-a luat sub aripa sa protectoare încă de când avea o vârstă foarte fragedă. Este cunoscut că fostul participant din show-ul Survivor și-a tatuat chiar chipul “părintelui” adoptiv pe un braț, în semn de recunoștință.

Lino Golden a lansat un nou atac dur pentru Alex Velea. Ce a anunțat în cearta cu părintele adoptiv
Lino Golden și Alex Velea sunt la cuțite de ceva vreme din cauza colaborărilor muzicale cu Abi Talent

Totuși, în această dimineață, Lino Golden a recunoscut că visat că a fost mușcat de un șarpe de mână. Coșmarul său pare să aibă legătură cu cearta din momentul de față. Tânărul nu se mai ferește acum să spună lucrurilor pe nume, după ce a inițiat mai multe replici dure, în ultima perioadă, atât pentru Alex Velea, dar și la adresa Antoniei.

ADVERTISEMENT

“Băi, fără caterinci acum, fără miștouri, am visat azi-noapte că m-a mușcat un șarpe de mână. Ce înseamnă asta?”, a fost mesajul lui Lino Goden, de pe Instagram, din această dimineață de luni.

ADVERTISEMENT