Life

Lino Golden a strâns o avere impresionantă. E aproape să devină milionar: „Ajung acolo curând”

29.01.2021 | 20:28
Lino Golden a strans o avere impresionanta E aproape sa devina milionar Ajung acolo curand
Lino Golden a dat cărțile pe față în privința averii sale. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu mai e deloc în grațiile lui Alex Velea, omul care l-a descoperit și i-a ghidat primii pași în carieră, lui Lino Golden îi merge de minune. Este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului, are o mulțime de apariții atât pe micul ecran, cât și în mediul online și se pregătește să devină milionar.

Da, ați auzit foarte bine. Luat la întrebări de fani, acesta le-a dezvăluit că a reușit, la cei 22 de ani ai săi, să strângă o avere impresionată. Și dacă tot nu v-ați convins, e suficient să aruncați o privire pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Nu de alta, dar „Golden Boy” se mândrește de fiecare dată când are ocazia cu bolidul de lux, hainele scumpe, ceasurile cu diamante și toate celelalte achiziții de sute de mii de euro.

Adevărul despre averea lui Lino Golden. Este aproape să devină milionar

Aproape. Ajung acolo foarte curând”, i-a răspuns Radu Cârstea, alias Lino Golden, unui fan care dorea să afle dacă a reușit să devină milionar.

ADVERTISEMENT

Potrivit wowbiz.ro, tânărul de 22 de ani a înființat în 2018, „Lino Golden Music SRL”, companie cu sediul în Brașov care are ca obiect de activitate interpretarea artistică (spectacole), o cifră de afaceri de peste 155.385 lei (peste 30.000 euro) și un profit de 136.240 lei.

Ulterior, a apărut și firma „Booking Lino Golden SRL”, pe care Lino o conduce împreună cu un asociat. Aceasta nu și-a declarat, însă, veniturile aferente anului trecut.

ADVERTISEMENT

Cum a reușit să învingă „boala secolului”

La 16 ani aveam 100 de kg, atunci am luat hotărârea că trebuie să slăbesc. Țin minte că Alex Velea mi-a spus că nu mă va mai ajuta să slăbesc, când m-a prins că nu mă țineam de dietă cu adevărat.

Acela a fost momentul când am devenit foarte serios în această privință. Primul lucru pe care am început să îl fac a fost acela de a alerga în parc, însă după două minute mi s-a făcut rău și eram pe punctul de a chema ambulanța.

ADVERTISEMENT

Atât dieta pe care o țineam, cât și sportul intens m-au ajutat să slăbesc foarte mult. După prima lună, diferența s-a văzut, atât în oglindă, cât și pe cântar: am reușit să slăbesc  10 kilograme. În trei luni de zile am slăbit 30 de kilograme.

După ce am slăbit, a urmat perioada în care am dat examenul de Bacalaureat și, din cauza stresului, m-am îngrășat 15 kilograme. A trebuit să le dau jos, a fost mult mai greu”, dezvăluia Lino Golden într-un interviu acordat recent.

ADVERTISEMENT