Life

Lino Golden, atac la adresa Iuliei Albu! “Poate îi iau găina și o fac aripioare”

07.10.2020 | 15:01
Lino Golden atac la adresa Iuliei Albu Poate ii iau gaina si o fac aripioare
ADVERTISEMENT

Lumea showbiz-ului românesc are parte de un nou scandal! Iar Lino Golden este, din nou, autorul. De data aceasta, cântărețul a atacat-o chiar pe Iulia Albu.

Nu Iulia Albu însăși este centrul amenințărilor lui Lino Golden, ci găina acesteia, după cum relatează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Cântărețul s-a legat de “animalul de companie” al creatoarei de modă, însă motivul scandalului nu este cunoscut. Recent, artistul a fost implicat numai în scandaluri și se pare că nu mai încetează.

Lino Golden, atac la adresa Iuliei Albu! Ce i-a transmis cântărețul

Se pare că Lino Golden nu s-a săturat de certurile din mediul online. După ce și-a atacat “tatăl adoptiv” pe rețelele de socializare, cântărețul este implicat într-un nou scandal, însă nu cu Alex Velea.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, Iulia Albu este noua țintă a amenințărilor lui Lino Golden. Nu se știe încă ce ar fi declanșat acest scandal între cei doi, însă cert este că artistul s-a enervat la culme pe creatoarea de modă.

Lino Golden și-a vărsat nervii pe celebra găină a Iuliei Albu și i-a adus amenințări dure. Cântărețul s-a filmat cu jumătate de față și a spus că îi va lua Iuliei găina și o va transforma în aripioare, după care i-o va trimite înapoi.

ADVERTISEMENT

“Pentru Iulia Albu. Știu că nu o știe nimeni, dar îi transmis eu așa. Poate îi iau găina, o tai, fac aripioare și i-o trimit”, este mesajul artistului către celebra creatoare de modă.

Mesajul artistului ar fi fost postat în această dimineață, însă nu se mai află pe pagina artistului, semn că l-a șters. Nu se știe clar motivul care l-a făcut pe Lino să se revolte, însă nu este primul scandal dintre cei doi.

ADVERTISEMENT

Acum o lună, Iulia Albu l-a criticat dur pe cântăreț pe pagina de Instagram, unde l-a acuzat că promovează ura rasială. Așa cum era de așteptat, Lino Golden a izbucnit imediat, iar între cei doi a luat naștere o adevărată dispută în mediul online.

Lino a numit-o “penibilă” pe Iulia în privat și a spus despre aceasta că ar fi o “nonvaloare”. Însă creatoarea de modă a făcut publice aceste mesaje, iar acum se pare că un nou conflict ia proporții.

Lino Golden se află într-o situație delicată în acest moment, după ce el și Mario Fresh l-ar fi trădat pe Alex Velea. Zilele trecute, a avut loc un schimb dur de replici pe Instagram între Velea și “fiul adoptiv”.

Antonia nu a ezitat să-i ia apărarea lui Alex Velea și nici restul membrilor din Golden Boy Society, care l-au criticat dur pentru plecarea din trupă.

ADVERTISEMENT
Tags: