Life

Lino Golden, declarație despre Jador de la Survivor România. L-a înțepat indirect pe Alex Velea?

23.03.2021 | 11:57
Lino Golden declaratie despre Jador de la Survivor Romania La intepat indirect pe Alex Velea
ADVERTISEMENT

Lino Golden și-a deschis sufletul și a vorbit sincer despre Jador de la Survivor România 2021, declarație cu care ar fi lansat un atac indirect la adresa lui Alex Velea, cu care nu mai este prieten de ceva vreme din cauza unor neînțelegeri. 

Cântărețul consideră că participantul de la Kanal D este un om care nu s-a schimbat după ce a urcat pe scara succesului, așa cum s-a întâmplat în cazul altor vedete din lumea mondenă. Artistul crede că manelistul are o sinceritate debordantă.

ADVERTISEMENT

Fostul protejat al lui Alex Velea a ținut să mai adauge că Jador este o persoană cu foarte mult bun simț, cum rar se întâlnește în ziua de azi. În plus, Lino Golden și cântărețul de muzică de petrecere au o relație foarte bună, mai ales că au colaborat pe plan muzical.

Lino Golden, un nou atac la adresa lui Alex Velea? Ce spune despre Jador

„Că e un băiat sincer, cu bun simț, și unul dintre puținii care nu și-a luat „arfe” în cap, după ce a ajuns la un nivel foarte mare. Și este rar așa ceva! Îmi bate cineva recordul? La artiști mă refer”, a scris Lino Golden în mediul online.

ADVERTISEMENT

Ultima parte a mesajului postat de cântăreț pe rețelele de socializare pare să fie o înțepătură la adresa iubitului Antoniei având în vedere că cei doi artiști au fost protagoniștii unui scandal uriaș în urmă cu mai bine de jumătate de an.

Lino Golden și Alex Velea au rupt prietenia, fără să ofere prea multe detalii despre motivul real din spatele scandalului. Partenerul de viață al Antoniei a precizat la un moment dat că nu s-au mai înțeles pentru că tânărul și Mario Fresh nu doreau alți artiști în casa lor de producție.

ADVERTISEMENT

„Am văzut în ei talent și ambiție, le-am oferit exact ceea ce îmi doream pentru mine în copilărie, sprijinul cuiva care să mă ghideze în această industrie. După mai multe eșecuri care s-au întins pe mai mulți ani, într-un final băieții au reușit și cu toții ne-am bucurat de reușita lor.

Faima și succesul îți pot influența caracterul și, dacă ești slab, o să începi să crezi că ești superior. Am fost nevoit să-mi pun reputația în joc, să rezolv aceste probleme, cu artiști sau cu diverse persoane, pe care ei le-au creat, mai ales Lino.

ADVERTISEMENT

Una dintre probleme este că ei și-au dorit să rămânem în Golden doar noi 3, deși atunci când au venit ei erau în formulă și prieteni de-ai mei foarte buni, care i-au susținut și i-au iubit”, a fost răspunsul lui Alex Velea într-un video de pe Youtube.

ADVERTISEMENT