Life

Lino Golden, dezvăluiri despre relația cu noua iubită: „Deja am programat două vacanțe”

Lino Golden a făcut câteva dezvăluiri despre relația sa cu noua iubită. Cei doi sunt împreună de puțin timp, dar au programat deja două vacanțe împreună.
22.06.2022 | 22:28
Lino Golden dezvaluiri despre relatia cu noua iubita Deja am programat doua vacante
Lino Golden a vorbit despre relația cu noua iubită. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lino Golden are o nouă iubită și a făcut primele declarații despre aceasta. Cântărețul a postat câteva imagini alături de partenera sa. Cei doi au plănuit deja două vacanțe împreună.

Lino Golden, dezvăluiri despre relația cu noua iubită

Artistul a programat vacanțele cu iubita lui la doar o lună de când sunt împreună. Lino Golden recunoaște că se grăbește în această relație, dar vrea să vadă cum vor evolua lucrurile între el și noua parteneră.

ADVERTISEMENT

„Sunt la începutul unei relații noi. Să vedem ce se va întâmpla. (…) Deja am programat două vacanțe cu dânsa. Mă arunc … aia e.”, a declarat Lino Golden în cadrul unui material video difuzat la Antena Stars, notează spynews.ro.

Tânărul cântăreț a mai spus că preferă să o surprindă pe iubita lui cu gesturi speciale și nu cu cadouri scumpe.

ADVERTISEMENT

„Lucrurile mici mi se pare că frac diferența, și ei a fel, nu cu obiecte cumpărate neapărat. Cu anumite gesturi, cu anumite lucruri pe care ți le zice și ești atent, ca bărbat. Mi se pare mai frumos decât lucrurile materiale aruncate la mișto.”, a mai spus el.

Deși are încă o vârstă fragedă, Lino Golden știe că vrea să se căsătorească, la un moment dat. El și iubita lui încă nu locuiesc împreună, dar nu este exclus să facă acest pas la un moment dat.

ADVERTISEMENT

„N-as spune neapărat nu (n.r. despre căsătorie). E un lucru pe care mi-l doresc în viața asta, dar când e momentul potrivit.”, a adăugat el.

Lino Golden s-a despărțit de Patricia după câteva luni

Înainte să fie împreună cu actuala parteneră, Lino Golden nu a avut prea mare noroc în dragoste. Tânărul s-a despărțit de Patricia în această primăvară. Cei doi au fost împreună timp de câteva luni, însă tânărul nu a oferit prea multe detalii despre motivele despărțirii.

ADVERTISEMENT

Nici relația cu Andra Ghinea nu a mers prea bine. După o serie de despărțiri și împăcări, cei doi au decis să pună punct relației.

„Adevărul este că noi doi știm cel mai bine și o să o ținem cât mai privată situația, că așa e cel mai bine. Ce e între noi, e mai pur. M-am așteptat să fie știri de genul, nu mă deranjează.

Nu o deranjează nici pe ea, suntem amândoi niște adolescenți maturi și gândim suficient de mult încât să nu ne afecteze lucrurile de genul.”, spunea Lino Golden despre relația cu Andra Ghinea, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT