Life

Lino Golden, implicat într-un scandal uriaș cu o firmă de închirieri ATV-uri: „A zis că ne bagă în faliment”

Lino Golden este implicat într-un scandal uriaș cu o firmă de închirieri ATV-uri din județul Sibiu. Cântărețul ar fi avut un comportament sfidător la adresa patronului.
03.09.2021 | 18:55
Lino Golden implicat intrun scandal urias cu o firma de inchirieri ATVuri A zis ca ne baga in faliment
Lino Golden, implicat într-un scandal uriaș cu o firmă de închirieri ATV-uri: „A zis că ne bagă în faliment” Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lino Golden este implicat într-un scandal uriaș cu reprezentanții unei firme de închiriere de ATV-uri din Păltiniș, județul Sibiu. Cântărețul i-ar fi propus patronului firmei să-i închirieze vehiculele fără bani, ci în schimbul unei promovări pe rețelele sociale.

Cei de la firma respectivă nu au acceptat aceste condiții, iar de atunci comportamentul lui Lino Golden ar fi început să fie unul amenințător la adresa patronului.

ADVERTISEMENT

Lino Golden, implicat într-un scandal uriaș cu o firmă de închirieri ATV-uri

Lino Golden este implicat într-un scandal uriaș cu o firmă de închirieri de ATV-uri, potrivit Ora de Sibiu. 

După ce reprezentanții nu au fost de acord ca tânărul cântăreț și prietenii ului să închirieze în regim barter, prin promovare pe rețelele sociale, Lino Golden ar fi avut o atitudine arogantă și ar fi lansat o serie de amenințări.

ADVERTISEMENT

În plus, patronul firmei de închirieri susține că tânărul a avut o atitudine sfidătoare și arogantă față de el. Lino Golden și prietenii săi ar fi lăsat mai multe gunoaie în parcare, așa cum au mai spus reprezentanții firmei.

„Sâmbătă 28.08.2021, ora 15:31, primim un apel telefonic prin care suntem întrebați despre prețurile și condițiile referitoare la închirierea de ATV, iar după explicarea acestora ni se solicita o rezervare pentru 4, 5 vehicule pentru ora 17:00”, a povestit patronul firmei.

ADVERTISEMENT

Însoțit de alți patru tineri, Lino Golden a venit la ora stabilită și ar fi propus renunțarea la contractul de închiriere pentru ATV-uri. Acesta ar fi propus, în schimb, să „plătească” prin intermediul promovării pe rețelele sociale, din moment ce este o persoană publică și cu un număr mare de urmăritori.

„Radu Cârstea, alias Lino Golden, voia 5 vehicule, ATV-uri și buggy, fără contract de închiriere în schimbul unor publicații cu brandul nostru pe rețelele de socializare, afirmând faptul că el este o persoană publică și influentă.

ADVERTISEMENT

L-am refuzat categoric într-un mod politicos, explicându-i că nu avem nevoie de publicitate sau alte servicii din partea lui și că la societatea noastră toate închirierile se fac obligatoriu în baza unui contract de închiriere”, a mai povestit patronul firmei.

Unii dintre tineri nu aveau permis de conducere

Patronul a mai povestit că Lino Golden nu ar fi vrut, inițial, să-i prezinte permisul de conducere, dar a făcut-o într-un final. O parte dintre tinerii care îl însoțeau nu dețineau, în schimb permis auto, condiție obligatorie pentru închirierea unui ATV.

Managerul a refuzat să închirieze autovehiculele, după care Lino Golden ar fi avut o atitudine amenințătoare la telefon. Tânărul ar fi adresat injurii și i-ar fi spus patronului că îi va face publicitate negativă firmei.

„După cinci minute de la plecarea lor, mă contactează telefonic și îmi adresează o serie de înjurături, începe sa mă amenințe că ne bagă în faliment, că ne va închide și că tocmai a început campania de denigrare pe Instagram

. În timpul conversației el efectua postări de denigrare pe Instagram și pe care ni le trimitea nouă să vedem ce ne face el”, a mai povestit omul de afaceri”, a mai declarat patronul.

Ulterior, Lino Golden a postat, pe contul de Insagram, mai multe story-uri în care descria experiența avută la Păltiniș, Sibiu.

Cântărețul a scris că „dacă acest angajat nu o să fie concediat pentru comportament agresiv și înjurături, nu vă recomand deloc să mergeți (la firma respectivă). Cea mai proastă firmă de închirieri ATV din România”.

Tinerii i-au făcut și o farsă patronului, în semn de răzbunare. Acesta a fost apelat de un număr mare de necunoscuți. Lino Golden ar fi postat un anunț de vânzare pe numele patronului.

ADVERTISEMENT
Tags: