Life

Lino Golden, noi acuzații la adresa “părinților” săi adoptivi. Ce susține acum despre Antonia și Alex Velea

08.10.2020 | 16:08
Lino Golden noi acuzatii la adresa parintilor sai adoptivi Ce sustine acum despre Antonia si Alex Velea
ADVERTISEMENT

Cearta dintre artistul Lino Golden și Alex Velea pare să se amplifice tot mai mult, de la o zi la alta. De această dată, artistul a revenit cu o postare prin care a formulat alte acuzații la adresa “părinților” lui adoptivi.

Mulți dintre cei care îl apreciază pe tânărul artist au fost surprinși de modul în care acesta a decis să își exprime gândurile. Cântărețul pare să fie în prezent la cuțite cu Alex Velea, pe care până nu de curând îl considera foarte apropiat.

ADVERTISEMENT

La fel s-a întâmplat și în ceea ce-l privește pe solist, pentru că Alex Velea s-a dezis total de adolescent, după ce a aflat că va colabora cu Abi Talent. Totodată, apropierea dintre aceștia nu a fost văzută cu ochi buni nici de ceilalți membri din trupa lui Velea, Golden Boy Society, din care Lino a fost exclus de ceva vreme.

Lino Golden a făcut noi acuzații la adresa lui Alex Velea și a Antoniei. Ce le-a transmis

Lino Golden le-a transmis un mesaj foarte dur părinților lui adoptivi. Ei au avut o relație foarte apropiată în ultimii ani, fiind cunoscut că Alex Velea l-a ajutat întotdeauna pe tânăr să își poată urma calea în industria muzicală de la noi.

ADVERTISEMENT

După ce l-a propulsat pe Lino la nivel de popularitate, cel din urmă pare să fi avut mai multe reproșuri nespuse până acum și pe care a considerat de cuviință să le mărturisească.

Lino s-a arătat deranjat de foarte multe aspecte, ce rămăseseră neștiute până în prezent. Tocmai din acest motiv și-a luat de ceva vreme inima în dinți și a pornit o serie de acuzații fără precedent. De curând sub lupa acestuia de reproșuri a picat și Iulia Albu, mai exact găina stilistei, pe care aceasta o are pe post de animal de companie.

ADVERTISEMENT

În această joi, Lino a revenit cu o postare pe Instagram prin care i-a surprins pe urmăritorii din mediul online. Mai mult, cuvintele acestuia de ocară le-a fost adresate persoanelor false pe care le-a întâlnit.

Lino Golden, noi acuzații la adresa părinților săi adoptivi. Ce susține acum despre Antonia și Alex Velea
Lino Golden a revenit cu noi acuzații pe Instagram în scandalul cu Alex Velea

Prietenii săi virtuali au fost repede de părere că Lino Golden i-a inclus aici și pe Alex Velea și Antonia, cu care pare să fi avut foarte multe de împărțit, de o perioadă. Cu câteva zile în urmă, și Alex Velea a afirmat că l-a scăpat pe Lino din foarte multe situații nu tocmai plăcute, provocate chiar de tânăr. Pe acesta pare să îl fi deranjat cel mai tare apropierea de rivalul său, Abi Talent.

ADVERTISEMENT

„Oameni care par / pozează în bunătate și decență și lucruri frumoase pe exterior și pe dinăuntru sunt total opus. Îi știți și voi?”, a fost mesajul lui Lino Golden, de pe InstaStory.

ADVERTISEMENT