Life

Lino Golden, prima imagine cu noua iubită. Cum arată cea care l-a cucerit

Lino Golden iubește din nou! Artistul a publicat prima fotografie alături de noua lui cucerire, pe rețelele de socializare. Iată cum arată tânăra care i-a furat inima.
22.06.2022 | 11:01
Lino Golden prima imagine cu noua iubita Cum arata cea care la cucerit
Lino Golden are o nouă iubită. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Lino Golden are o nouă iubită. Artistul a postat o fotografie alături de cea care l-a cucerit, pe rețelele de socializare.

Lino Golden, prima imagine cu noua iubită. Cum arată aceasta

Aceasta este prima fotografie alături de noua iubită după ce Lino Golden s-a despărțit de fosta lui parteneră de viață, cea pe care a recunoscut că a vrut-o înapoi, dar ea nu a mai acceptat.

ADVERTISEMENT

Așa că acum, după cum se poate vedea, Lino a uitat-o complet de fosta sa parteneră și și-a găsit fericirea în brațele unei alte domnișoare.

În imaginea postată pe rețelele de socializare Lino Golden zâmbește și o ține în brațe pe iubita lui, care pare extrem de fericită. Descrierea pozei publicată de acesta pe rețelele de socializare este un sugestivă.

ADVERTISEMENT

„Am câștigat”, a scris Lino Golden, făcând referire, probabil, la faptul că iubita lui este o adevărată răsplată care îl face să simtă că a obținut un premiu.

Lino Golden și iubita lui
Lino Golden și iubita lui. Foto: Instagram

Lino Golden nu a avut noroc în dragoste: s-a despărțit de Patricia după câteva luni

Lino Golden s-a despărțit de Patricia după o relație de câteva luni. Atunci, Lino Golden nu a oferit prea multe detalii despre motivul care a dus la separarea dintre el și Patricia,  dar a confirmat că este din nou singur.

ADVERTISEMENT

Noroc în dragoste nu a avut fostul protejat al lui Alex Velea nici în relația cu Andra Ghinea.

După mai multe despărțiri și împăcări, cei doi și-au spus adio definitiv.

„Adevărul este că noi doi știm cel mai bine și o să o ținem cât mai privată situația, că așa e cel mai bine. Ce e între noi, e mai pur. M-am așteptat să fie știri de genul, nu mă deranjează.

Nu o deranjează nici pe ea, suntem amândoi niște adolescenți maturi și gândim suficient de mult încât să nu ne afecteze lucrurile de genul”, spunea Lino Golden despre relația cu Andra Ghinea la Antena Stars.

ADVERTISEMENT