Life

Lino Golden s-a despărțit de Andra Ghinea. Cum a confirmat ”băiatul de aur” separarea

22.03.2021 | 13:07
Lino Golden sa despartit de Andra Ghinea Cum a confirmat baiatul de aur separarea
Lino Golden și Andra Ghinea. Captură dintr-un vlog apărut pe Yoitube
ADVERTISEMENT

Lino Golden s-a despărțit de iubita lui, Andra Ghinea, după o perioadă în care a preferat să lase un mister privind relația cu tânăra.

În ultima vreme au tot apărut speculații cu privire la despărțirea dintre fostul băiat de aur al lui Alex Velea, cel care i-a dat aripi din punct de vedere muzical, și Andra, dar niciodată nu a spus cu subiect și predicat care este adevărul… până acum.

ADVERTISEMENT

Un fan l-a întrebat pe Lino dacă mai este împreună cu Andra Ghinea, pe o rețea de socializare, iar tânărul a mărturisit în sfârșit ce status sentimental are. Fără să dea explicații despre cum și când s-a întâmplat, Lino a confirmat sec: „Nu”.

Lino Golden și Andra Ghinea, pe drumuri separate, din nou

Problemele din relația lui Lino cu Andra par să fie ceva mai vechi. În luna august a anului trecut, FANATIK a relatat despre despărțirea din acel moment dintre cei doi, însă la scurt timp s-au împăcat și au revenit la sentimente mai bune.

ADVERTISEMENT

Atunci, la fel ca acum, primul semn al despărțirii dintre cei doi a fost ștergerea fotografiilor de pe Instagram în care apăreau împreună. Cei doi nu au mai putut nega evidența.

După un timp, Andra și Lino și-au mai dat o șansă până recent, când au luat-o iar pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT

În ultima sa intervenție televizată, ”băiatul de aur” a fost destul de misterios cu privire la relația lui și chiar a spus că va păstra pentru o vreme enigma.

Ce a spus cântărețul în ultima intervenție televizată

„Adevărul este că noi doi știm cel mai bine și o să o ținem cât mai privată situația, că așa e cel mai bine. Ce e între noi, e mai pur. M-am așteptat să fie știri de genul, nu mă deranjează. Nu o deranjează nici pe ea, suntem amândoi niște adolescenți maturi și gândim suficient de mult încât să nu ne afecteze lucrurile de genul.

ADVERTISEMENT

Lumea vede doar ce vrea să vadă, nimeni nu știe exact, decât noi doi, certuri și chestiile de genul sunt strict ce scrie acolo, n-am confirmat nimic. Nu confirmăm nimic niciodată, e mai bine să fie mister. Am și scris o piesă despre ea, va ieși în curând”, a declarat Lino Golden la Antena Stars weekendul trecut, înainte să confirme despărțirea de Andra.

 

ADVERTISEMENT