Life

Lino Golden și Andra Ghinea s-au împăcat? Ce i-a dat de gol pe amorezi

05.10.2020 | 15:22
Lino Golden si Andra Ghinea sau impacat Ce ia dat de gol pe amorezi
ADVERTISEMENT

Lino Golden, pe numele real, Radu Cârstea, și frumoasa creatoare de modă, Andra Ghinea, au mai dat o șansă poveștii lor de dragoste după ce recent s-au despărțit. Tânăra în vârstă de 22 de ani nu a putut lipsi de la ziua de naștere a artistului, ocazie cu care i-a făcut o declarație de dragoste.

Designerul nu a ezitat să-și arate sentimentele pentru interpretul melodiei „Dau moda”, motiv pentru care și-a pus dragostea pe tavă. Se pare că cei doi au revenit la gânduri mai bune legat de relația amoroasă și sunt mai fericiți ca niciodată.

ADVERTISEMENT

La mulți ani, iubitule. Te iubesc mult!”, a scris Andra Ghinea pe InstaStory, în dreptul unei imagini în care apare alături de Lino Golden. Cântărețul o ține în brațe pe frumoasa studentă de la UNArte, în timp ce șatena pare încântată de faptul că au ajuns din nou împreună.

Lino Golden s-a împăcat cu iubita sa, designerul Andra Ghinea

Tânăra de 22 de ani și artistul sunt împreună de aproximativ doi ani. Relația lor este una cu năbădăi, despărțindu-se de nenumărate ori din cauza geloziei exagerate a lui Lino Golden. La fiecare separare vedeta își blochează iubita în mediul online.

ADVERTISEMENT

Cel numitfiul” lui Alex Velea este extrem de impulsiv, dovadă că de fiecare dată când ajunge să se separe de iubita sa șterge toate fotografiile în care apare alături de ea. Cu toate acestea cântărețul o iubește enorm pe tânăra creatoare, recent realizând un tatuaj cu chipul tinerei.

Lino Golden a povestit la un moment dat că tatuajul de pe mâna stângă cu Andra Ghinea reprezintă un pas foarte important într-o relație amoroasă, semn că cei doi nu pot sta prea departe unul de celălalt. Ultima despărțire a avut loc la finalul lunii august și iată că, deja s-au împăcat.

ADVERTISEMENT

 

„Îmi este puțin greu să vorbesc despre asta. Nu am mai publicat imagini cu mine și cu Andra pe rețelele de socializare. Au fost niște lucruri personale, însă suntem împreună și ne iubim.

Am decis să o tatuez pe mine și am doar persoane importante tatuate pe mine: mama, tata, Alex Velea și acum a venit rândul Andrei. Mi-am făcut un tatuaj pe mâna stângă cu chipul Andrei Ghinea.

ADVERTISEMENT

Este un pas foarte mare pentru un om care este într-o relație cu cineva”, mărturisea cântărețul în urmă cu câteva luni pe contul de Youtube, acolo unde își ține fanii la curent.

ADVERTISEMENT