Sport

Lionel Messi a declarat ce îl macină înainte de Campionatul Mondial: „Chiar sunt îngrijorat”

Lionel Messi, fotbalistul celor de la PSG, a vorbit despre îngrijorările care îl macină înaintea Cupei Mondiale din Qatar.
16.10.2022 | 17:50
Lionel Messi a declarat ce il macina inainte de Campionatul Mondial Chiar sunt ingrijorat
Lionel Messi este îngrijorat în privința accidentărilor din lotul Argentinei, înaintea Cupei Mondiale din Qatar. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cupa Mondială din Qatar va fi una atipică. Dacă până acum, turneele finale se desfășurau pe timpul verii, Campionatul Mondial din 2022 va avea loc în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie.

Lionel Messi, înainte de startul Cupei Mondiale din Qatar: „Orice mic amănunt te poate scoate din joc”

Argentina va debuta pe 22 noiembrie la Cupa Mondială din Qatar împotriva Arabiei Saudite. Din grupa C, grupa sud-americanilor, mai fac parte Polonia și Mexic.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi, superstarul naționalei Argentinei, alături de care formația pregătită de Lionel Scaloni a câștigat Finalissima 2022, a vorbit despre cea mai mare îngrijorare a sa. Jucătorul lui PSG a pomenit de accidentările lui Di Maria și Dybala.

„Va fi o Cupă Mondială diferită, se va juca într-o perioadă diferită decât în trecut. Orice mic amănunt te poate scoate din joc. Dar cred că nu ar trebui să joci cu gândul că te accidentezi, poate fi contraproductiv”, a declarat Leo Messi, conform Forza Roma.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi, îngrijorat în privința accidentărilor

Lionel Messi s-a arătat îngrijorat în ceea ce privește accidentările. Câștigătorul de 7 ori al Balonului de Aur nu a evoluat în ultimele 2 meciuri ale lui PSG, după ce a ieșit accidentat din partida tur cu Benfica, scor 1-1 în Champions League.

„Cel mai bun lucru este să lucrezi normal și să joci normal. Asta e cea mai bună variantă. Accidentările sunt o îngrijorare. Personal, noi chiar suntem îngrijorați”, a adăugat argentinianul.

ADVERTISEMENT

Considerat de mulți cel mai bun fotbalist din istorie, Lionel Messi a câștigat în ultimii 2 ani primele sale trofee cu naționala Argentinei. În 2021, Lionel Messi a fost titular în meciul cu Brazilia din finala Copa America, câștigată de Argentina cu 1-0. Un an mai târziu, Argentina avea să câștige, scor 3-0 Finalissima, împotriva Italiei, cu Messi pe gazon.

Messi, mesaje de încurajare pentru Dybala și Di Maria

Angel Di Maria s-a accidentat în meciul din Champions League al lui Juventus, pierdut surprinzător de italieni cu 0-2 în fața lui Maccabi Haifa. Argentinianul a ieșit în de pe teren în prima repriză în urma unei accidentări musculare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Paulo Dybala, fotbalistul aflat sub comanda lui Jose Mourinho, la Roma, s-a accidentat în timpul executării unui penalty. Argentinianul a înscris de la punctul cu var în victoria Romei din campionat cu Lecce. La finalul execuției, fostul fotbalist al lui Juventus a suferit o leziune musculară.

Leo Messi a vorbit despre accidentările celor 2 compatrioți. „Accidentările sunt o îngrijorare. Personal, noi chiar suntem îngrijorați. Apoi să vezi ce s-a întâmplat cu Dybala și Di Maria te sperie și mai mult. Sper să se recupereze, cred că au timp suficient să o facă și să termine cu bine”, a mai spus Lionel Messi.

  • (P) Cota pentru PSG – Marseille: 2,30 este cota pentru “peste 3,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT