Sport

Lionel Messi a dezvăluit cum a aflat de moartea lui Diego Maradona: “Am rămas paralizat”

Lionel Messi a dezvăluit, într-un interviu pentru France Footbal, cum a aflat de moartea lui Diego Maradona.
09.10.2021 | 11:21
Lionel Messi a dezvaluit cum a aflat de moartea lui Diego Maradona Am ramas paralizat
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a oferit un amplu interviu jurnaliştilor de la France Football, unde tema principală a fost transferul lui la PSG. Cu toate acestea, starul argentinian a dezvăluit, cu această ocazie, cum a aflat de moartea lui Diego Maradona.

Lionel Messi a dezvăluit cum a aflat de moartea lui Diego Maradona: “O veste teribilă”

Diego Maradona a murit pe 25 noiembrie 2020, o veste care a cutremurat lumea sportului. Cu o lună şi jumătate înainte să se împlinească un an de la dispariţia unuia dintre cei mai buni fotbalişti din istorie, Lionel Messi a vorbit despre cum a aflat teribila veste.

ADVERTISEMENT

“Îmi amintesc că eram acasă când am auzit de moartea lui. Chiar înainte să apară vestea, tatăl meu mi-a scris. ‘Ştii despre Diego?’. Nu ştiam despre ce vorbeşte şi mi-a spus că tocmai murise.

Am rămas paralizat pentru că nimeni nu se aştepta. Ştiam că nu se simte bine, dar nu credeam că va muri. A fost o veste teribilă. Apoi am început să urmăresc ştirile pentru a vedea ce se întâmplă. A fost chiar teribil”, a spus Lionel Messi în interviul pentru France Football.

ADVERTISEMENT

Succesul din Copa America l-a eliberat: “Era titlul care îmi lipsea”

În vară, Lionel Messi a câştigat primul trofeu cu echipa naţională a Argentinei, după ce a învins-o pe Brazilia în finala Copa America 2020. Cu ocazia interviului din France Football, fotbalistul de 34 de ani şi-a adus aminte de succesul obţinut chiar pe “Maracana”.

“E o eliberare atunci când câştigi un trofeu pe care l-ai căutat foarte mult. Aveam nevoie de acest succes, toţi aveam nevoie. Am tot fost criticaţi că nu câştigăm.

ADVERTISEMENT

Faptul că am câştigat, ne permite să jucăm într-o atmosferă mai liniştită. Aş fi avut un sentiment ciudat dacă mi-aş fi terminat cariera fără să câştig un trofeu pentru ţara mea.

Era titlul care îmi lipsea. Nu am putut renunţa, ştiam că se va întâmpla până la urmă. Este greu să-ţi descriu cum m-am simţit în acel moment.

ADVERTISEMENT

Nu mi-am dat seama că toţi colegii au alergat spre mine ca să mă îmbrăţişeze. M-a emoţionat momentul când l-am revăzut la TV”, a explicat Lionel Messi.

Lionel Messi era pregătit să semneze un nou contract cu Barcelona

Cu ocazia interviului acordat pentru France Football, Lionel Messi a explicat ce sentimente l-au încercat în vară, când a fost anunţat că nu va mai continua la FC Barcelona. Argentinianul a susţinut că era pregătit să semneze când totul a picat.

“Urma să semnez contractul şi să încep pregătirea. Credeam că totul e rezolvat şi mai lipseşte semnătura mea. Când am ajuns în Barcelona, mi s-a spus că nu mai este posibil să semnez, că nu pot să rămân şi că trebuie să-mi găsesc un nou club.

Barcelona nu putea să-mi prelungească acordul. A fost foarte dureros pentru mine să plec din Barcelona după atâţia ani. Am depăşit acest calvar alături de familie”, a declarat Lionel Messi.

ADVERTISEMENT