Fotbal international

Lionel Messi a dezvăluit un moment mai puţin cunoscut de la naţionala Argentinei: “Nu ştiam ce se va întâmpla!” Video

05.06.2019 | 20:48
Lionel Messi a dezvaluit un moment mai putin cunoscut de la nationala Argentinei Nu stiam ce se va intampla Video

Lionel Messi a dezvăluit într-un interviu un moment mai puţin cunoscut de la naţionala Argentinei. Vedeta Barcelonei va încerca să ajute selecţionata antrenată de Lionel Scaloni să câştige Copa America 2019, competiţie care se va desfăşura între 14 iunie şi 7 iulie.

Lionel Messi a dezvăluit un moment mai puţin cunoscut de la naţionala Argentinei. A luat roşu la debut

Înainte de Copa America 2019, Lionel Messi a dezvăluit un moment mai puţin cunoscut de la naţionala Argentinei. Într-un interviu pentru TyC Sports, atacantul de 31 de ani a vorbit despre primele meciuri jucate pentru selecţionata sud-americană şi şi-a adus aminte de debut, atunci când a fost eliminat la două minute după ce a intrat pe teren într-un amical cu Ungaria.

“A fost teribil. Îmi aduc aminte că am plâns foarte mult. Nu ştiam ce se va întâmpla după acel moment, dar a rămas doar o anecdotă”, a declarat Lionel Messi. Cu această ocazie, vedeta Barcelonei a vorbit şi de unul dintre cele mai frumoase momente în tricoul Argentinei. “Mondialul de tineret din Olanda (n.r. câştigat de Argentina în 2005) rămâne una dintre cele mai frumoase amintiri”, a completat atacantul argentinian.

Lionel Messi, dezamăgit după un sezon greu la Barcelona

Barcelona a câştigat titlul de campioană în La Liga, însă catalanii au ratat ruşinos calificarea în finala Ligii Campionilor şi au pierdut Cupa Spaniei în faţa Valenciei. În interviu pentru TyC Sports, Lionel Messi a vorbit şi despre sezonul slab al formaţiei de pe “Camp Nou” şi a susţinut că a resimţit o oboseală psihică la finalul stagiunii.

“Am terminat sezonul mult mai obosit şi frustrat din punct de vedere mental pentru tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele 15 zile. Cel mai mult m-a durut eliminarea din Liga Campionilor. Am putut să mă odihnesc, mai ales că a fost unul dintre anii în care am jucat cele mai puţine minute”, a precizat Lionel Messi.

Tags: