Sport

Lionel Messi a doborât un record al lui Cristiano Ronaldo cu ultimul gol marcat pentru PSG

Lionel Messi a doborât recordul lui Cristiano Ronaldo după ultimul gol din tricoul lui PSG. Încep să apară urmările pentru CR7 după transferul la Al-Nassr.
09.04.2023 | 13:53
Lionel Messi a doborat un record al lui Cristiano Ronaldo cu ultimul gol marcat pentru PSG
Lionel Messi este favorit să se transfer la Al-Hilal și să devină rivalul lui Cristiano Ronaldo. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Încep să apară consecințele transferului în Arabia Saudită pentru Cristiano Ronaldo. Starul lui Al-Nassr a fost depășit de Lionel Messi după ultimul gol marcat de argentinian în victoria lui PSG, scor 2-0 cu Nice în etapa a 30-a din Ligue 1.

Lionel Messi l-a depășit pe Cristiano Ronaldo. Starul lui PSG a devenit fotbalistul cu cele mai multe goluri înscrise pentru cluburile europene

PSG a spart gheața în campionatul Franței după două înfrângeri la rând. Campioana întrecerii din Hexagon a câștigat în etapa a 30-a cu Nice, scor 2-0 după golurile marcate de Lionel Messi și Sergio Ramos. Astfel, PSG s-a distanțat din nou de Lens care se apropiase la doar trei puncte.

ADVERTISEMENT

Grație golului marcat în minutul 26 al meciului de pe Allianz Riviera, Lionel Messi l-a depășit pe Cristiano Ronaldo și a devenit fotbalistul cu cele mai multe goluri marcate pentru cluburile din Europa. „Decarul” argentinian a înscris în partida cu Nice al 702-lea gol în carieră pentru Barcelona și PSG.

De cealaltă parte, Cristiano Ronaldo a adunat 701 de goluri pentru formațiile la care a evoluat în Europa: Sporting Lisabona, Manchester United, Real Madrid și Juventus. De asemenea, Lionel Messi a ajuns la cota 1.000 de goluri la care a contribuit decisiv la nivel de club. Campionul mondial l-a servit excelent pe Sergio Ramos la golul doi.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi a ajuns la cota 30 de goluri la PSG

Lionel Messi și-a trecut în cont reușita la jumătatea primei reprize a meciului cu Nice. Argentinianul a reluat perfect în poartă mingea trimisă de la Nuno Mendes. Reușita din meciul cu fosta echipă a lui Galtier a fost a 30-a pentru Messi în tricoul parizienilor în toate competițiile.

În actuala stagiune, Lionel Messi a marcat 19 goluri și a reușit 18 pase decisive în 34 de meciuri la PSG. Argentinianul este al doilea golgheter al celor de la PSG în acest sezon după Kylian Mbappe (31 de goluri) și înaintea lui Neymar (18 goluri).

ADVERTISEMENT

În ciuda evoluțiilor foarte bune din tricoul lui PSG, Lionel Messi nu și-a prelungit contractul deocamdată cu deținătoarea titlului din Franța. Înțelegerea argentinianului cu echipa de pe Parc des Princes expiră la finalul lunii iunie, iar L’Equipe a anunțat că Lionel Messi va părăsi capitala Franței în vară.

Kylian Mbappe vrea ca Lionel Messi să rămână la PSG

Kylian Mbappe este conștient de situația în care se află colegul Lionel Messi. Potrivit presei din Franța, atacantul lui PSG își dorește ca fotbalistul argentinian să continue la PSG și începând din sezonul viitor. O altă dorință a căpitanului Franței este ca șefii de la PSG să achiziționeze jucători pentru mai multe șanse la cucerirea trofeului Ligii Campionilor în viitoarea stagiune.

ADVERTISEMENT

Eliminată din Liga Campionilor și Cupa Franței, pentru PSG urmează confruntarea cu Lens, principala urmăritoare din Ligue 1. Confruntarea va avea loc sâmbătă, 15 aprilie, ora 22:00. După 30 de etape, PSG este pe primul loc cu 69 de puncte, la șase față de Lens și la nouă în fața lui Marseille, care are un meci în minus.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 1,70 este cota pentru „1 solist” la meciul PSG – Lens

ADVERTISEMENT