Sport

Lionel Messi a împlinit 34 de ani! Ce surpriză i-au pregătit colegii din naţionala Argentinei şi mesajul din partea soţiei. Video

Lionel Messi a împlinit 34 de ani astăzi, 24 iunie, iar ziua sa de naștere a fost cu adevărat specială.
24.06.2021 | 19:25
Lionel Messi a implinit 34 de ani Ce surpriza iau pregatit colegii din nationala Argentinei si mesajul din partea sotiei Video
ADVERTISEMENT

Starul argentinian a fost trezit de colegii săi de la naționala Argentinei, alături de care se află la Copa America, iar aceștia au început să îi cânte „la mulți ani” și i-au adus un tort.

Un alt moment emoționant trăit de Messi a fost când i-a citit mesajul Antonelei, soția sa, care i-a declarat dragostea sa fotbalistului, alături de care a trecut prin momente frumoase, dar și momente grele.

ADVERTISEMENT

Suprizele primite de Lionel Messi după împlinirea vârstei de 34 de ani

Lionel Messi a avut parte de o aniversare cu totul specială, iar starul Barcelonei a fost surprins de colegii săi din naționala Argentinei, alături de care se află în plin turneu, la Copa America.

Fotbaliștii argentinieni l-au trezit pe Messi din somn și au început să îi cânte „la mulți ani”, ținând și un tort pentru căpitanul lor, care a fost vizibil impresionat de gestul coechipierilor săi.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi a fost atât de impresionat de gestul colegilor săi încât a postat și filmulețul pe contul personal de Instagram, pentru a-l vedea și urmăritorii lui.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Mesajul emoționant al Antonelei pentru Lionel Messi

Antonela Roccuzzo, soția lui Lionel Messi, a postat un mesaj înduioșător pentru starul Barcelonei, în care îi spunea cât de mult îi duce dorul: „La mulți ani, iubirea mea”.

ADVERTISEMENT

„Te iubim mai mult în fiecare zi ce trece! Ești totul pentru noi. Ne lipsești mult, bătrânelule morocănos!”, a fost mesajul Antonelei Roccuzzo pe Instagram.

Lionel Messi încă nu a semnat prelungirea cu Barcelona, dar conform cotidianului Marca, conducerea Barcelonei doreşte ca Messi să evolueze încă doi ani în tricoul “blaugrana”, cu un salariu brut de 50.000.000 de euro pe sezon, iar apoi să fie legat încă 10 ani de clubul catalan în calitate de ambasador, putând să participe în paralel la alte turnee, cum ar fi Liga nord-americană (MLS).

ADVERTISEMENT

Sezonul trecut, Lionel Messi a fost la un pas să plece de la Barcelona, Manchester City fiind clubul care a făcut numeroase oferte atât pentru club cât și pentru jucător, însă în final, Leo Messi a ales să mai rămână încă un sezon la Barcelona.

Lionel Messi este dorit de mai multe echipe din întreaga lume care și-ar putea permite să îi ofere un salariu mare, cum își dorește, iar de-a lungul timpului a existat un interes enorm din partea lui PSG și lui Manchester City.

Totodată, Lionel Messi este dorit și în MLS, acolo unde chiar starul Barcelonei a recunoscut că și-ar dori să joace cândva.

  • 80.000.000 de euro este cota de piață a lui Lionel Messi, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: