Fotbal international

Lionel Messi a izbucnit în lacrimi după Liverpool – Barcelona 4-0! Ce s-a întâmplat la vestiare

08.05.2019 | 18:36
Lionel Messi a izbucnit in lacrimi dupa Liverpool  Barcelona 40 Ce sa intamplat la vestiare

Lionel Messi a izbucnit în lacrimi după Liverpool – Barcelona 4-0, manşa retur a semifinalelor Ligii Campionilor. Catalanii au suferit o nouă umilinţă, pentru al doilea an consecutiv, şi au ratat prezenţa în finala UEFA Champions League de la Madrid.

Lionel Messi a izbucnit în lacrimi după Liverpool – Barcelona 4-0. A plâns în faţa colegilor

La scurt timp după finalul meciului Liverpool – Barcelona 4-0, Lionel Messi a izbucnit în lacrimi. Argentinianul era vizibil dezamăgit de ratarea calificării în finală şi era de neconsolat în momentul în care a părăsit gazonul de pe “Anfield Road”. Conform jurnaliştilor de la The Guardian, atacantul de 31 de ani a plâns în vestiar, în faţa colegilor, pentru mai multe minute, înainte să meargă la controlul antidoping.

Lionel Messi a avut o seară de coşmar pe “Anfield Road”, unde nu a reuşit să-şi facă jocul şi să-i ajute pe colegii lui. Argentinianul a plecat ultimul de la stadion, la câteva zeci de minute după ce autocarul echipei plecase deja spre aeroport. În plus, fotbalistul de 31 de ani nu a dorit să facă nicio declaraţie şi i-a ignorat pe ziariştii care îl aşteptau la zona mixtă.

Lionel Messi a izbucnit în lacrimi după Liverpool - Barcelona 4-0 (sursă foto: hepta.ro)
Lionel Messi a izbucnit în lacrimi după Liverpool – Barcelona 4-0 (sursă foto: hepta.ro)

42% dintre spanioli îl consideră vinovat pentru ratarea calificării

Miercuri, jurnaliştii de la Marca au lansat un sondaj de opinie în care au întrebat dacă Lionel Messi este vinovat pentru ratarea calificării Barcelonei în finala Ligii Campionilor. Aproape 90.000 de persoane au votat, 42% dintre aceştia considerând că argentinianul este vinovat pentru rezultatul obţinut de catalani.

Lionel Messi a avut probleme în aeroport, atunci când a plecat spre Barcelona. Mai mulţi fani ai catalanilor l-au acuzat că echipa blaugrana a ratat calificarea din cauza lui, iar argentinianul a reacţionat nervos. “Care e problema voastră?”, a fost reacţia lui Lionel Messi. Cu toate acestea, fotbalistul de 31 de ani a fost aplaudat de câţiva suporteri, care i-au luat apărarea.