Sport

Lionel Messi a luat în sfârșit decizia asupra viitorului său! Unde va juca superstarul lui PSG din sezonul următor

Lionel Messi a luat în sfârșit o decizie în privința viitorului său. Ce se întâmplă cu starul lui Paris Saint-Germain.
10.03.2023 | 16:11
Lionel Messi a luat in sfarsit decizia asupra viitorului sau Unde va juca superstarul lui PSG din sezonul urmator
Messi va avea 37 de ani când își va încheia contractul cu PSG. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Lionel Messi nu va reuși nici în acest sezon să câștige Liga Campionilor cu PSG, însă campionul mondial are șanse mari să continue pe Parc des Princes, în ciuda eliminării în fața lui Bayern.

Lionel Messi continuă la PSG! Anunță presa din Argentina și Spania

Deși avea ca opțiuni să se întoarcă la clubul care l-a lansat, Newell’s Old Boys, în MLS la Inter Miami, în Arabia Saudită, ori chiar la Barcelona, starul lui PSG va continua și din vară, deși împlinește 36 de ani.

ADVERTISEMENT

Cel puțin asta susțin cotidianul Ole și jurnaliștii spanioli de la Mundo Deportivo, care anunță că Messi va mai juca cel puțin un an în Europa, la cel mai înalt nivel.

Chiar dacă îi expiră înțelegerea pe 30 iunie, Lionel Messi are o clauză prin care își poate prelungi cu un sezon contractul cu Paris Saint-Germain, pe care se pare că o va activa în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi ar putea avea un antrenor argentinian la PSG

Christophe Gaultier e aproape să fie dat afară de la PSG, iar presa din Argentina anunță că Lionel Messi ar putea avea un antrenor din țara natală: Marcelo Gallardo, liber de contract după opt ani la River Plate.

Acest lucru ar putea fi de asemenea un imbold pentru Messi să continue pe Parc des Princes, mai ales că titlul mondial cu Argentina i-a demonstrat că mai poate juca în continuare la cel mai înalt nivel.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi a avut un sezon bun pe plan personal la PSG, reușind 18 goluri și 16 pase decisive în doar 30 de meciuri, însă ar putea rămâne cu un singur trofeu: Ligue 1.

Astfel, Messi așteaptă ca PSG să activeze clauza, mai ales că familia lui se simte excelent la Paris și o nouă schimbare i-ar bulversa destul de mult, însă parizienii vor trebui să îi ofere salariul pe care și-l dorește.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi va împlini 36 de ani pe 24 iunie și va avea 37 când își încheie contractul cu PSG. Starul este în continuare evaluat conform Transfermarkt la 50 de milioane de euro.


  • Cota NETBET pentru PSG: 1,81 este cota pentru „ambele marchează” la meciul Brest – PSG

ADVERTISEMENT