Sport

Lionel Messi a mai doborât un record. O fotografie a argentinianului este cea mai apreciată din istoria Instagram. Foto

Liber de contract din 30 iunie, Lionel Messi continuă să doboare recorduri chiar și în vacanță. O fotografie postată pe Instagram a devenit cea mai apreciată din istoria platformei de socializare.
19.07.2021 | 18:34
Lionel Messi a mai doborat un record O fotografie a argentinianului este cea mai apreciata din istoria Instagram Foto
ADVERTISEMENT

Lionel Messi este în culmea fericirii după ce Argentina a câştigat Copa America, pe legendarul stadion Maracana, terenul marii rivale Brazilia, pe care a învins-o în finală cu 1-0.

Imediat după ce a câștigat primul trofeu major la nivel de echipă națională, Lionel Messi s-a fotografiat cu trofeul proaspăt cucerit. Imaginea a făcut furori pe Intagram.

ADVERTISEMENT

Imaginea de peste 20 de milioane de like-uri

Lionel Messi a făcut un turneu final de vis la Copa America. La finalul partidei cu Brazilia şi, implicit, al turneului, Lionel Messi a fost declarat cel mai bun jucător al competiţiei.

Argentinianul a fost, de asemenea, cel mai bun marcator şi cel mai bun pasator de la recent încheiata ediţie de Copa America.

ADVERTISEMENT

Imediat după festivitatea de premiere, căpitanul câştigătoarei şi-a sunat familia chiar de pe terenul de joc. În culmea fericirii, Messi le-a arătat soţiei și copiilor lor medalia de campion.

În vestiar, starul naționalei ”pumelor” s-a fotografiat și cu trofeul, apoi a urcat imaginea pe contul personal de Instagram. În doar câteva zile, fotografia lui Messi a devenit oficial cea mai apreciată din istoria Instagram.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Nu mai puțin de 20.890.185 de like-uri a primit vedeta Argentinei la postarea de după triumful de pe Maracana.

Așteaptă un semn de la oficialii Barcelonei, la Miami

Unul dintre cei mai buni jucători ai planetei, Lionel Messi, este în acest moment fără echipă. Contractul cu Barcelona a expira pe 30 iunie, iar starul formației de pe Camp Nou așteaptă noul angajament pentru a-l semna.

ADVERTISEMENT

Pentru că vrea să-și încheie cariera la Bacelona, Messi și-ar fi dat acordul să evolueze în continuare pentru gruparea catalană chiar și pe un salariu diminuat substanțial.

Conform  L’Equipe, noua înțelegere pe care o pregătesc șefii de pe Camp Nou prevede o reducere de peste 50% a salariului, ceea ce înseamnă că va primi ”doar” 36 de milioane de euro față de 74,9 milioane de euro anual cât încasa conform vechiului angajament.

În această perioadă Lionel Messi și familia lui se relaxează la Miami, unde tatăl fotbalistului a achiziționat în numele acestuia un apartament în valoare de 5 milioane de dolari.

ADVERTISEMENT