Sport

Lionel Messi a revenit la Barcelona! Cât a plătit starul argentinian pentru o cină la un restaurant exclusivist

Lionel Messi a revenit în Barcelona alături de Antonela Roccuzzo. Cât a plătit startul argentinian pentru o cină la un restaurant exclusivist.
25.04.2023 | 19:18
Lionel Messi a revenit la Barcelona Cat a platit starul argentinian pentru o cina la un restaurant exclusivist
Lionel Messi și Antonela Roccuzzo au revenit la Barcelona. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Programul lejer al celor de la PSG din finalul sezonului i-a permis lui Lionel Messi să meargă în Barcelona alături de Antonela Roccuzzo. Campionul mondial a luat cina în orașul fostei sale echipe alături de Sergio Busquets și Jordi Alba, foștii colegi de pe Camp Nou.

Lionel Messi a revenit la Barcelona alături de Antonela Roccuzzo

Lionel Messi mai are contract cu PSG până la finalul lunii iunie, iar ultimele detalii indică o posibilă revenire a „decarului” argentinian la Barcelona, echipa la care a scris istorie de-a lungul carierei. Lionel Messi și soția sa, Antonela Roccuzzo, și-au înscris copiii la o școală din Barcelona, unde au studiat în trecut.

ADVERTISEMENT

Totodată, presa din Argentina susține că Lionel Messi ar fi luat cina luni seară până marți dimineață cu Sergio Busquets și Jordi Alba la un restaurant exclusivist din orașul spaniol. Ieșirea a avut loc la restaurantul Enigma din Barcelona de la ora 21:30 până la ora 1:05 dimineața.

Jurnalistul Gerard Romero a confirmat ulterior că alături de cei trei fotbaliști s-au aflat și soțiile lor Elena Galera, Romarey Ventura și Antonela Roccuzzo. La cină au participat și Pepe Costa, un apropiat al familiei lui Messi, alături de soția sa.

ADVERTISEMENT

Cât a plătit Lionel Messi pentru cină la un restaurant exclusivist din Barcelona

De la începutul lunii martie, restaurantul Enigma din Barcelona a început să aibă un meniu de degustare a aproximativ 25 de preparate la prețul de 220 de euro fără băuturi. Meniul restaurantului exclusivist din Barcelona se schimbă de la lună la lună în funcție de produsele sezoniere disponibile pe piață.

Proiectul culinar îi aparține lui Albert Adria, cunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni bucătari din lume. Antonela Roccuzzo ar putea avea o influență deosebită în ceea ce privește alegerea lui Lionel Messi pentru viitor. Soția celebrului fotbalist își dorește ca familia sa să se retragă la Barcelona, locul pe care îl consideră „acasă”.

ADVERTISEMENT

La începutul săptămânii Lionel Messi și Antonela Roccuzzo au fost surprinși la sosirea pe aeroportul din Barcelona alături de copiii lor. Cei doi au evitat contactul cu presa și s-au strecurat pe o ușă secretă, anunță jurnalistul Gerard Romero.

Lionel Messi a primit liber până marți de la PSG

Scurta vacanță a lui Lionel Messi ar urma să se termine marți, potrivit Mundo Deportivo, iar argentinianul va reveni la antrenamentele lui PSG pentru a pregăti meciul cu Lorient din weekend în etapa cu numărul 33 din Ligue 1.

ADVERTISEMENT

Campioana Franței se îndreaptă spre un nou titlu intern, după ce a reușit să câștige ultimele trei meciuri. Totuși, actuala stagiune reprezintă un nou eșec pentru parizieni care rămân cu gustul amar după eliminarea din Liga Campionilor.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 1,80 este cota pentru „GG” la meciul PSG – Lorient

ADVERTISEMENT