Sport

Lionel Messi a șocat la primul antrenament la PSG! Ce a făcut argentinianul. Video

Lionel Messi a surprins pe toată lumea la primul antrenament la Paris Saint-Germain
14.08.2021 | 10:15
Lionel Messi a socat la primul antrenament la PSG Ce a facut argentinianul Video
Lionel Messi a șocat la primul antrenament la PSG! Ce a făcut argentinianul
ADVERTISEMENT

Messi are „Orașul Luminilor” la picioare, iar Parisul așteaptă să vadă pe viu minunea: Messi pe teren în tricoul lui PSG.

Însă suporterii mai au de așteptat! Mauricio Pochettino a explicat că Messi e în urmă cu pregătirea și sunt șanse mici să fie pe teren în meciul de pe 14 august cu Strasbourg de pe Parc des Princes.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi a impresionat de la primul antrenament la PSG

Messi și-a făcut simțită prezența încă de la primul antrenament la PSG. Starul argentinian a apărut la baza de antrenament cu nu mai puțin de două ore înainte de ora la care trebuia să se desfășoare ședința de pregătire a lui Mauricio Pochettino.

Antrenamentul parizienilor era programat pentru ora 11, însă Lionel Messi era deja prezent la teren încă de la 09:15 pentru a se familiariza cu împrejurimile și pentru a discuta cu cei din staff-ul vicecampioanei Franței.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Messi se va înțelege excelent cu compatriotul său, Mauricio Pochettino, cu care poate discuta în spaniolă, chiar dacă până acum au fost adversari în derby-ul Cataluniei, Espanyol – FC Barcelona: „L-am apreciat întotdeauna. Toată lumea știe rivalitatea dintre Espanyol și Barcelona, dar eu m-am bucurat de fiecare meci. Nu vreau să discut despre trecut”, a spus antrenorul lui PSG despre perioada în care Messi era cel mai mare rival al echipei sale.

Mauricio Pochettino consideră că Messi nu e pregătit fizic: „E abia la al doilea antrenament”

Lionel Messi nu a jucat în victoria 2-1 cu Troyes și cel mai probabil va rata și meciul de pe 14 august cu Strasbourg. Cel mai bun fotbalist al planetei ar putea îmbrăca tricoul cu numărul 30 abia la meciul cu Brest de pe 20 august.

ADVERTISEMENT

Primul meci în fața propriilor spectatori ar putea avea loc abia pe 12 septembrie, când Paris Saint-Germain va întâlni pe Clermont.

„Când va debuta Leo? Este abia al doilea antrenament de când a jucat ultimul meci luna trecută. Luăm totul pas cu pas. Prioritar este ca el să se simtă din ce în ce mai bine și vom vedea când va juca”, a spus Mauricio Pochettino în cadrul unei conferințe de presă, citat de Le 10 Sport.

ADVERTISEMENT

PSG, aproape de o nouă lovitură pe piața transferurilor după aducerea lui Lionel Messi

PSG e aproape de un nou transfer răsunător la scurt timp după venirea lui Lionel Messi, Donnarumma și Sergio Ramos. Jurnaliștii spaniolo de la Diario Gol e aproape să îl aducă pe Parc des Princes și pe Eduardo Camavinga, dorit și de Real Madrid.

Noul star al naționalei Franței are doar 18 ani și a debutat deja la prima reprezentativă, fiind vedeta echipei Reims, care solicită 100 de milioane de euro pentru mijlocașul central.

Jucătorul însă se află la final de contract și nu mai dorește prelungirea și va intra curând în ultimele șase luni, așa că Reims e dispusă îl dea pe jucător pentru „doar” 50 de milioane de euro: „E ireal ce pregăteşte PSG”, au scris francezii pe twitter. Șeicul PSG-ului va dribla și regula fair-play-ului financiar și va plăti abia vara viitoare suma de transfer.

ADVERTISEMENT