Sport

Lionel Messi a trecut la munca de jos în PSG – Manchester City 2-0! MM Stoica a ironizat faza serii: ”L-am văzut umilindu-se!” Foto

Starul argentinian al lui PSG, Lionel Messi, a marcat primul gol pentru noua lui echipă, dar nu a scăpat de criticile acide ale managerului FCSB, MM Stoica.
29.09.2021 | 08:37
Lionel Messi a trecut la munca de jos in PSG  Manchester City 20 MM Stoica a ironizat faza serii Lam vazut umilinduse Foto
ADVERTISEMENT

De trei meciuri a avut nevoie Lionel Messi ca să înscrie primul gol al său în tricoul lui PSG. Reușita a venit în confruntarea stelară de pe Parc des Princes, contra vicecampioanei Europei, Manchester City.

Argentinianul a evoluat modest, fără să se evidențieze cu adevărat până la execuția magnifică din minutul 74, când a stabilit scorul final al întâlnirii.

ADVERTISEMENT

MM Stoica: ”A fost cel mai mare, acum e nr 30”

Prima reușită a lui Lionel Messi pentru PSG a fost umbrită de gestul argentinianului din finalul întâlnirii, când parizienii așteptau ultimul fluier.

Starul sud-american a fost surprins de camere poziționat în spatele zidului, întins pe gazon, la o lovitură liberă a englezilor.

ADVERTISEMENT

Momentul a făcut înconjurul lumii, iar managerul general al vicecampioanei României, MM Stoica, a reacționat în manieră proprie, considerând gestul argentinianului o umilință.

”Mă gândeam că ar merita să-l dau în judecată pe Messi pentru că nu mă mai pot uita la Barça, iar decât să țin cu PSG, mai bine mă înscriu în DDB. 

ADVERTISEMENT

Doar că l-am văzut umilindu-se cu nasul în jambierii noilor colegi, în spatele zidului. Pentru mine a fost cel mai mare. Acum e nr 30”, a postat MM Stoica, pe contul său de Facebook.

Lumea întreagă a reacționat

Lionel Messi întins pe gazon, în spatele propriului zid pentru a face paravan unei eventuale execuții la firul ierbii dintr-o lovitură liberă, este o imagine pe care nici cei mai mari dușmani ai argentinianului nu credeau că o vor vedea vreodată. Cum era de așteptat, reacțiile au apărut imediat în mediul on line.

ADVERTISEMENT

”Imaginați-vă că sunteți tipul pe care îi spune lui Messi să se întindă pe jos în spatele zidului”;

”Messi culcat pentru a construi un zid este cel mai frumos lucru de văzut astăzi”;

”Herrera a fost cu adevărat uimit când l-a văzut pe Messi întinzându-se. Messi conduce întotdeauna prin umilință”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor pe rețelele de socializare.

Fostul star al lui Manchester United, Rio Ferdinand, nu a fost deloc impresionat când l-a văzut pe Messi culcat la pământ. Fostul internațional englez consideră că Messi este o legendă prea mare pentru a i se cere să fie omul care se așează în spatele zidului.

”În momentul în care Pochettino i-a cerut să facă asta pe terenul de antrenament, cineva ar fi trebuit să intre acolo și să spună: ’Nu, nu, nu, nu, nu’.

Nu trebuie să i se întâmple asta lui Leo Messi. Este lipsit de respect. Dacă aș face parte din echipa respectivă, i-aș spune antrenorului: ’Ascultă: mă întind pentru tine. Îmi pare rău, nu aș putea să-l așez așa pe Messi. Își murdărește tricoul. Nu asta trebuie să facă Messi’”, a reacționat Rio Ferdinand.

ADVERTISEMENT