Fotbal international

Lionel Messi a vrut să plece de la Barcelona! Problemele cu fiscul îl puteau alunga de pe „Camp Nou”

27.05.2020 | 13:38
Lionel Messi a vrut sa plece de la Barcelona Problemele cu fiscul il puteau alunga de pe Camp Nou
Lionel Messi a vrut să plece de la Barcelona! Problemele cu fiscul îl puteau alunga de pe „Camp Nou”. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a dezvăluit că ar fi putut să plece de la Barcelona, din cauza problemelor cu fiscul, nu pentru că aceasta ar fi fost dorința sa. Totuși, starul argentinian a rămas în continuare în Spania și nu regretă niciun moment.

Problemele cu fiscul îl puteau alunga pe Lionel Messi de la Barcelona

Lionel Messi a fost la un pas să plece de la Barcelona, acum patru ani, din cauza problemelor cu fiscul spaniol, iar starul argentinian a dezvăluit faptul că familia sa a avut mult de suferit din cauza scandalului creat din cauza datoriilor pe care nu le plătise către stat.

ADVERTISEMENT

„Atunci, din cauza acelor necazuri, am vrut să plec. Nu voiam să plec de la Barcelona, ci din Spania! Mă simțeam nedreptățit, hărțuit, și nu mai doream să rămân.

Nu am primit nicio ofertă pentru că toată lumea era convinsă că nu plec niciodată.

Dar mi-a fost greu, a suferit și familia mea. Noroc că erau mici copiii, dar a fost o perioadă cumplită pentru mine și familie. Nimeni nu a știut cât de afectat am fost”, a mărturisit Lionel Messi pentru presa iberică.

ADVERTISEMENT

Barcelona îi caută un nou coleg lui Messi

Între timp, Barcelona îi caută un nou coleg în atac lui Lionel Messi și se gândesc serios la un înlocuitor pentru Luis Suarez.

Conducerea Barcelonei s-a gândi deja la câteva variante de înlocuire pentru Luis Suarez și anume Lautaro Martinez de la Inter Milano sau Pierre-Emerick Aubameyang de la Arsenal.

ADVERTISEMENT

Pierre-Emerick Aubameyang poate pleca de la Arsenal, chiar dacă este căpitanul echipei. Atacantul din Gabon este nemulțumit de faptul că echipa nu participă în Champions League și simte nevoia unei noi provocări.

Arsenal deja s-a reorientat către un alt atacant, simțind că pot să își piardă căpitanul în această vară.„Tunarii” sunt gata să plătească 25.000.000 de lire sterline pentru Odsonne Edouard, atacantul lui Celtic Glasgow, fosta adversară a CFR-ului din preliminariile Champions League și din grupa din Europa League.

ADVERTISEMENT
  • 112.000.000 de euro este cota de piață a lui Lionel Messi, conform transfermarkt.com