Sport

Lionel Messi, aproape de o accidentare gravă în Venezuela – Argentina. Presa a luat foc: „Intrare criminală”

Starul argentinian a fost cât pe ce să se accidenteze grav în meciul din preliminariile CM 2022. Jurnaliștii au ieșit imediat la atac: „Intrare criminală”.
03.09.2021 | 14:04
Lionel Messi aproape de o accidentare grava in Venezuela  Argentina Presa a luat foc Intrare criminala
Messi a fost victima unui fault extrem de dur comis în timpul meciului cu Venezuela. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Argentina a obținut o victorie categorică la Caracas, scor 3-1, în fața Venezuelei, dar putea să-și piardă cel mai important jucător. În minutul 29, Lionel Messi s-a prăbușit pe gazon după un fault extrem de dur comis de Adrian Martinez.

Proaspăt intrat pe teren, fundașul și-a călcat adversarul cu crampoanele pe tibie și a văzut cartonașul roșu, imediat după intervenția sistemului VAR. Chiar dacă a continuat partida, starul lui PSG s-ar putea resimți după această intrare pe care jurnaliștii din țara natală au catalogat-o fără rețineri drept „criminală”.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi, la un pas de accidentare în Venezuela – Argentina

Intrare criminală asupra lui Messi și eliminare cu VAR în Venezuela – Argentina. Martinez a văzut cartonașul roșu după o intrare groaznică asupra lui La Pulga”, au scris cei de la TyC Sports, imediat după fluierul final al meciului.

După șapte etape, Argentina are 15 puncte și se află pe locul al doilea, la 6 lungimi în spatele eternei rivale Brazilia, cu care va da piept chiar duminică, 5 septembrie, pe „Corinthians Arena” din Sao Paulo.

ADVERTISEMENT

Primele patru clasate vor merge direct la Mondial, în vreme ce a cincea va trebui să treacă de un baraj. Turneul final va avea loc peste aproximativ un an și jumătate, în Qatar.

Messi, în pericol să rateze următorul meci al lui PSG

Având în vedere că selecționerul „pumelor” nu concepe să nu-l folosească și în următoarele două partide din acest debut de septembrie (n.r. cu Brazilia și Bolivia), Messi ar putea deveni indisponibil pentru PSG, având în vedere că duelul cu Clermont vine la mai puțin de două zile după acțiunea echipei naționale.

ADVERTISEMENT

Dacă Messi va fi pregătit din punct de vedere fizic, va fi titular. Am vorbit cu el și se simte bine, e în formă. Sper că va juca în toate cele trei meciuri”, a declarat Lionel Scaloni în cadrul unei conferințe de presă.

În altă ordine de idei, Juan Roman Riquelme e convins că Leo va ridica din nou deasupra capului cel mai important trofeu intercluburi, ca mai apoi să revină la Barcelona pentru a pune punct impresionantei sale cariere în tricoul echipei de suflet.

ADVERTISEMENT

Sper că Messi va continua să se bucure la Paris. Nu știu dacă este ciudat, dar suntem cu toții încântați să-l vedem alături de Mbappe și Neymar.

Ei dacă nu câștigă acum Liga Campionilor, nu o vor mai câștiga. Cred că Messi va câștiga Liga Campionilor cu PSG și apoi se va retrage la Barcelona”, a declarat fostul star argentinian.

ADVERTISEMENT