Sport

Lionel Messi asaltat de fani la ieșirea dintr-un restaurant din Miami. A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine. Video

Starul argentinian Lonel Messi petrece câteva săptămâni de vacanță în Miami. Deși este o persoană discretă, prezența lui în spații publice este imediat semnalată, iar fanii se calcă în picioare pentru un selfie cu căpitanul ”pumelor”
18.07.2021 | 12:24
Lionel Messi asaltat de fani la iesirea dintrun restaurant din Miami A fost nevoie de interventia fortelor de ordine Video
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a câștigat recent primul trofeu din carieră la nivel de echipă națională, Copa America, și a decis să-și petreacă următoarele săptămâni în vacanță, la Miami, alături de familie.

Extrem de iubit, Messi face cu greu față asaltului fanilor, de cele mai multe ori fiind necesară intervenția forțelor de ordine pentru ca fotbalistul să nu fie rănit.

ADVERTISEMENT

Liber de contract, Messi se relaxează în America

Lionel Messi este liber de contract după ce ultimul acord cu Barcelona a expirat în 30 iunie. Argentinianul nu duce, însă, lipsă de oferte. Până să primească un semnal de la Barca, căpitanul ”pumelor” se relaxează la Miami.

Vacanța îi este adesea perturbată de exuberanța fanilor care i-au cu asalt locațiile în care argentinianul se plimbă, sau ia masa. Cel mai recent episod s-a consumat zilele acestea.

ADVERTISEMENT

Argentinianul a ales să mănânce într-un restaurant exclusivist, Cafe Ragazzi, crezând că va avea parte de o cină liniștită.

L-a dat de gol proprietarul restaurantului care a posta pe Twitter: ”Numărul unu mondial a venit să mănânce @RagazziCafe”.

ADVERTISEMENT

Ce a urmat e lesne de înțeles. Sute de fani s-au adunat în fața restaurantului așteptând momentul în care Messi va ieși afară. Fanii i-au scandat numele și au cântat, încercând să se apropie de fotbalist pentru un selfie neprețuit.

Sud-americanul a avut nevoie de ajutorul body-guarzilor pentru a ajunge la mașină.

Messi ar vrea la Barcelona; David Beckham îi face marcaj la Miami

Deși este lider de contract de aproape trei săptămâni, starul argentinian nu a semnat un nou acord cu Barcelona.

ADVERTISEMENT

Totuși, Messi a anunțat că prima opțiune rămâne clubul catalan, ba chiar ar fi dispus să accepte o diminuare salarială pentru a-și încheia cariera pe Camp Nou.

În același timp, zvonurile că Lionel Messi ar putea să joace în campionatul nord-american s-au întețit în momentul în care tatăl fotbalistului a cumpăra un apartament în valoare de aproximativ 5 milioane de dolari, chiar la Miami.

Fostul mare fotbalist englez, David Beckham, este proprietarul clubului Inter Mami și a încercat în mai multe rânduri să-l convingă pe Messi să joace în MLS.

ADVERTISEMENT
Tags: