Fotbal international

Lionel Messi, atacat de o legendă a Argentinei: „De fiecare dată când nu joacă, Barcelona câștigă”

26.01.2021 | 21:00
Lionel Messi, atacat de o legendă a Argentinei: „De fiecare dată când nu joacă, Barcelona câștigă”
Lionel Messi, atacat de o legenda a Argentinei: „De fiecare data cand nu joaca, Barcelona castiga”
ADVERTISEMENT

Lionel Messi este criticat chiar și de fostele glorii ale Argentinei, după ultimele evoluții la Barcelona, care câștigă mai degrabă când argentinianul nu este pe teren.

Starul Barcelonei este în cel mai nefast moment din carieră, însă este aproape de un transfer la PSG, potrivit cotidianului catalan El Mundo Deportivo.

Ba, mai mult, se pare că emirul Qatarului se implică direct în transferul lui Lionel Messi la Paris Saint-Germain, mai ales că începând cu 1 ianuarie starul Barcelonei poate semna cu orice echipă.

ADVERTISEMENT

Hugo Gatti, legenda Argentinei, crede că Barcelona joacă mai bine fără Messi

Fostul portar de legendă al reprezentativei Argentinei îl atacă dur pe Lionel Messi și consideră că Barcelona a avut evoluții mai bune în acest sezon fără Messi pe teren și i-a găsit chiar și un înlocuitor de la rivala Real Madrid: „Hazard poate juca mai bine ca el”, a declarat Hugo Gatti.

Hugo Gatti nu s-a oprit doar aici și a mers mai departe, declarând extrem de tăios că Barcelonei îi e mai bine fără Lionel Messi pe teren: „De fiecare dată când Messi nu joacă, Barcelona câștigă, pentru că se poate baza pe alte resurse. Fotbalul este despre victorii și, dacă și joci bine, cu atât mai mult. De fiecare dată când Messi nu joacă, Barcelona învinge”, a mai spus fosta glorie a Argentinei.

ADVERTISEMENT

Căpitanul Barcelonei are un sezon destul de șters și a fost menajat la mai multe partide de către olandezul Ronald Koeman, pentru ca argentinianul să se odihnească și să dea randamentul cel mai bun atunci când intră pe teren. Lionel Messi a evoluat în acest sezon din Primera Division în 22 de partide, în toate competițiile, și a reușit să înscrie 14 goluri.

Hugo Gatti i-a găsit chiar și un înlocuitor lui Messi

Fostul mare portar al Bocăi Juniors ajuns la 76 de ani e de părere că Eden Hazard este cea mai bună variantă pentru înlocuirea lui Lionel Messi și crede că belgianul poate juca mai bine ca el: „Hazard poate juca mai bine ca el”, a mai spus fosta mare glorie a Argentinei.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Eden Hazard a trecut prin clipe de coșmar la rivala Real Madrid, fiind mai mult accidentat, Hugo Gatti afirmă că belgianul poate fi în acest moment cel puțin la nivelul argentinianului: „Eu tot cred că Hazard poate juca la același nivel cu al lui Messi. Că el ar putea fi chiar mai bun decât Messi, dar nu a jucat până acum. Dacă faci abstracție de problema mentală a accidentărilor, el poate să strălucească”.

Pe de altă parte, agentul lui Lionel Messi a declarat că fotbalistul și naționala Argentinei vor beneficia de condiții de pregătire cum nu s-au mai pus vreodată la dispoziția vreunor sportivi, totul pentru ca Messi să cucerească singurul trofeu care îi lipsește din palmares – Cupa Mondială, însă Hugo Gatti consideră că starul Barcelonei și al Argentinei e departe de forma care îi aducea șase Baloane de Aur: „Și chiar mai mult poate, pentru că Messi de azi nu mai este același Messi de acum un an sau doi”, a concluzionat argentinianul.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri