Fotbal international

Lionel Messi, atenţionat în timpul El Clasico: “Reputaţia lui va fi distrusă”

24.10.2020 | 18:05
Lionel Messi atentionat in timpul El Clasico Reputatia lui va fi distrusa
ADVERTISEMENT

S-a vorbit mult în vară despre plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona, ca urmare a nemulţumirilor legate de relaţia cu conducerea clubului, în special cu preşedintele Josep Bartomeu. În cele din urmă starul catalan a decis să rămână.

Însă problemele sunt aceleaşi, aşa cum le-a subliniat şi Gerard Pique, care a spus că Messi merită totul pentru cât a făcut el pentru Barcelona şi nicidecum să aibă parte de această situaţie neplăcută.

ADVERTISEMENT

Pentru că preşedintele Josep Bartomeu continuă să se afle la conducerea clubului, deşi s-a îndeplinit numărul de voturi din partea socios pentru a determina suspendarea sa şi implicit organizarea de noi alegeri varianta plecării vedetei blaugrana în iarnă sau la finalul sezonul viitor rămâne de actualitate.

Messi a fost în discuţii cu Manchester City

Manchester City este cea mai probabilă destinaţie pentru Lionel Messi, ştiut fiind că acesta are o relaţie excelentă cu antrenorul cetăţenilor, Pep Guardiola. Iar City este gata să îl îngroape în bani şi să îi ofere un contract pe minim trei ani.

ADVERTISEMENT

Pentru preşedintele Ligii Profesioniste din Spania, Javier Tebas, o asemenea decizie pe care ar lua-o argentinianul ar reprezenta o mare greşeală din partea lui, care i-ar putea afecta imaginea.

Tebas crede că Messi ar avea de pierdut dacă va pleca de la Barca

“Suntem norocoși că îl avem aici de atâția ani, dar Messi trebuie să se gândească cu atenție ce face în continuare. Dacă Messi pleacă de la Barcelona, reputația pe care o are și pentru care a muncit atât de mult, va fi distrusă.

ADVERTISEMENT

E adevărat că ar putea obține o ofertă financiară mai bună, dar având în vedere reputația pe care o are după mai bine de 20 de ani, eu cred că ar trebui să țină de ea”.

Pentru La Liga nu ar fi o dramă

Din punctul de vedere al impactului negativ pe care l-ar avea asupra La Liga Tebas nu vede o dramă şi dă exemplu în acest plecările lui Cristiano Ronaldo şi Neymar,

ADVERTISEMENT

“N-ar fi o dramă. Cristiano Ronaldo a plecat, Neymar a plecat… Neymar s-a dus la PSG și nu am văzut ca Liga franceză să atingă un super nivel datorită lui”.

ADVERTISEMENT