Sport

Robert Lewandowski îl bănuiește de ipocrizie pe Lionel Messi: „Sper să fie o declarație sinceră, nu vorbe în vânt”

Telenovela Balonului de Aur nu pare încheiată nici după două săptămâni de la decernarea trofeului. Discursul lui Lionel Messi nu l-a convins pe Robert Lewandowski.
07.12.2021 | 07:52
Robert Lewandowski il banuieste de ipocrizie pe Lionel Messi Sper sa fie o declaratie sincera nu vorbe in vant
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a cucerit în acest an cel de-al șaptelea Balon de Aur, o victorie extrem de contestată, chiar și la mai bine de două săptămâni după ce argentinianul a primit premiul.

Nu puțini sunt cei care susțin și acum că adevăratul Balon de Aur este Robert Lewandowski. Până și Messi l-a lăudat pe polonez, chiar în gala de la Paris, după primirea trofeului.

ADVERTISEMENT

În timp ce ținea discursul de mulțumire, superstarul lui PSG s-a oprit câteva clipe pentru a îi aduce elogii lui Robert Lewandowski și a îi transmite că, cel puțin în 2020, el trebuia să fie Balonul de Aur.

Robert Lewandowski îl bănuiește de lipsă de sinceritate pe Lionel Messi

„E o seară specială pentru mine. Vreau să-l menționez și pe Lewandowski, a fost o reală onoare să concurez cu el.

ADVERTISEMENT

Cred că France Football ar fi trebuit să-ți acorde ție premiul în 2020, Robert, l-ai meritat! Toată lumea poate să spună asta. Ar trebui să ai trofeul acasă”, au fost cuvintele lui Lionel Messi.

Robert Lewandowski a vorbit în Polonia despre locul 2 obținut în cursa pentru Balonul de Aur, dar ceea ce a atras cel mai tare atenția a fost părerea polonezului despre cuvintele pe care i le-a adresat Messi.

ADVERTISEMENT

„Mi-ar plăcea să fie o declarație sinceră, nu doar vorbe în vânt.  Să fiu atât de aproape, să concurez cu Messi pentru trofeu… normal că îl respect pentru cum joacă și pentru că l-a câștigat.

Faptul că i-am făcut concurență arată la ce nivel pot ajunge. Dar m-am simțit trist și a fost bine că n-am avut meci la mijlocul săptămânii, după gală.

ADVERTISEMENT

Nu pot să spun că sunt satisfăcut de decizia France Football. Dimpotrivă. Mă simt neîmplinit”, a spus Lewandowski la emisiunea „Moc Futbolu” de pe Kanału Sportowym, din Polonia.

France Football se gândește să îi dea Balonul de Aur polonezului

Spusele lui Messi s-ar putea transforma totuși în realitate. Chiar Pascal Ferre, redactorul șef al publicației care decernează Balonul de Aur, France Football, a declarat că se gândește să îi dea trofeul lui Robert Lewandowski pentru anul anul 2020.

„Nu trebuie să ne grăbim cu această decizie. Trebuie să ne gândim foarte bine mai mult timp. Nu putem fi siguri că Robert Lewandowski ar fi câștigat Balonul de Aur anul trecut pentru că nu a existat un vot”, a declarat Ferre, conform Goal.

ADVERTISEMENT