Sport

Unde va locui Lionel Messi după retragerea din fotbal! Investiţie de 4.000.000 de dolari într-o vilă-fortăreaţă. Poze spectaculoase

Ajuns la 34 de ani, Lionel Messi a început deja să se gândească la viaţa de după retragerea din fotbal. Starul lui PSG investeşte într-o vilă-fortăreaţă, în Rosario (Argentina).
12.01.2022 | 15:15
Unde va locui Lionel Messi dupa retragerea din fotbal Investitie de 4000000 de dolari intro vilafortareata Poze spectaculoase
Lionel Messi şi familia lui vor locui într-o vilă-fortăreaţă din Argentina (sursă foto: hepta.ro)
ADVERTISEMENT

Lionel Messi îşi face planurile pentru momentul când se va retrage din fotbal, iar vedeta lui PSG ia în calcul să locuiască în Argentina, alături de familia lui. Antonela Roccuzzo, soţia jucătorului, se ocupă deja de planurile unei vile de lux, în Kentucky Country Club, un cartier select din Fuenes, o suburbie a oraşului Rosario.

Lionel Messi se va retrage într-o vilă-fortăreaţă. 4.000.000 de dolari e investiţia iniţială

Familia Messi a cumpărat un teren în cartierul de lux, iar planurile de construcţie au început deja. Conform presei din Argentina, vila va fi cea mai mare din cartier şi a primit deja porecla de “Fortăreaţa”. Investiţia iniţială se ridică la 4.000.000 de dolari, însă preţul final va depăşi bine această sumă.

ADVERTISEMENT

Vila va avea 25 de camere, aici urmând să locuiască şi părinţii lui Lionel Messi, dar şi familia soţiei lui. Starul lui PSG se va putea relaxa într-o sală cinema, iar o cameră va fi destinată jocurilor video, unde jucătorul se va destinde, alături de copiii lui, pe PlayStation.

casa lui Messi
Aşa va arăta vila lui Lionel Messi

O aşa vilă va avea şi un garaj pe măsură, unde vor putea fi parcate 15 maşini. În plus, în curtea locuinţei va fi construită o piscină cu dimensiuni care o apropie de cele folosite la Jocurile Olimpice.

ADVERTISEMENT

Un sector din vila impresionantă va fi destinat oaspeţilor, iar Jorge Messi, tatăl lui Lionel, le-a cerut arhitecţilor ca parcarea să fie una subterană. Astfel, invitaţii fotbalistului să nu fie fotografiaţi atunci când coboară din automobile. O altă cerinţă a fost plantarea unor arbori uriaşi, pentru ca vecinii să nu poată vedea în curtea lui Leo.

intrarea în carterul de lux
Intrarea în cartierul de lux este păzită la fel ca o bază militară

Îşi plăteşte vila cu salariul pe o lună la PSG

Lionel Messi este cel mai bine plătit jucător din lume, cu un salariu anual de 61.130.322 de euro. Astfel, cu banii primiţi într-o singură lună la PSG, argentinianul îşi poate plăti vila impresionantă din Argentina.

ADVERTISEMENT

Transferat în vara anului trecut, de la FC Barcelona, Lionel Messi a marcat 6 goluri în cele 16 meciuri jucate pentru PSG, însă a ratat primele 2 partide din 2022. Fotbalistul de 34 de ani se reface după ce a fost infectat cu COVID-19, însă este aşteptat să intre pe teren în meciul cu Brest, din Ligue 1, programat să se dispute sâmbătă, de la ora 22:00.

Când are de gând Lionel Messi să se retragă

După ce a trecut de 30 de ani, Lionel Messi a fost întrebat de mai multe ori când plănuieşte să se retragă din fotbal. De fiecare dată, starul lui PSG nu a specificat o dată anume, ci mai mult un moment.

ADVERTISEMENT

“În ziua în care nu îmi va mai face plăcere să joc, nu o voi mai face. În acest moment, îmi place să mă antrenez şi să joc la fel ca atunci când eram copil”, spunea Lionel Messi, în vara lui 2019, într-un interviu.

Lionel Messi a dezvăluit şi ce şi-ar dori să facă după retragerea din fotbal. “Nu mă văd antrenor, poate un director sportiv care să angajeze jucătorii pe care îi vreau sau de care clubul are nevoie”, explica argentinianul într-un interviu pentru televiziunea La Sexta.

Împlineşte 35 de ani în vară şi se pregăteşte de Mondialul din Qatar

Lionel Messi va împlini 35 de ani pe 24 iunie, astfel că momentul retragerii se apropie. Până la acel pas, vedeta lui PSG are ochii aţintiţi spre Campionatul Mondial din Qatar, care se va disputa la finalul anului.

Ar fi ultima şansă reală pentru un triumf cu naţionala Argentinei la un Campionat Mondial, ceea ce l-ar aduce pe picior de egalitate cu Diego Maradona. De-a lungul ultimelor luni, presa argentiniană a susţinut că turneul final din Qatar ar putea să fie ultima competiţie la care Lionel Messi va purta triocul naţionalei.

ADVERTISEMENT