Sport

Lionel Messi cere plecarea unui jucător de la PSG! Ar putea fi cedat la FC Barcelona în schimbul unei vedete

Chiar dacă a venit de două luni la PSG, Lionel Messi vrea să facă curăţenie în vestiar, iar primul vizat este Mauro Icardi.
22.10.2021 | 10:46
Lionel Messi cere plecarea unui jucator de la PSG Ar putea fi cedat la FC Barcelona in schimbul unei vedete
Lionel Messi cere plecarea unui jucător de la PSG! Ar putea fi cedat la FC Barcelona în schimbul unei vedete (sursă foto: hepta.ro)
ADVERTISEMENT

Lionel Messi începe să se impună din ce în ce mai mult în vestiarul lui PSG, aşa cum o făcea şi la FC Barcelona. După două luni de la venirea pe “Parc des Princes”, argentinianul cere ca Mauro Iacrdi să plece de la echipă.

Lionel Messi cere plecarea lui Mauro Icardi. Un nou transfer pe axa PSG-Barcelona?!

Mauro Icardi nu este unul dintre preferaţii lui Lionel Messi, iar acest lucru s-a văzut cel mai bine la naţionala Argentinei, unde atacantul nu a mai fost convocat din 2018. Acum, “La Pulga” îl vrea plecat şi de la PSG, iar oficialii formaţiei franceze vor să se conformeze cerinţei.

ADVERTISEMENT

Conform La Nacional, Lionel Messi a cerut ca Mauro Icardi să plece în iarnă, în următoarea perioadă de transferuri. Cei doi au o relaţie tensionată, încă de pe vremea când atacantul de 28 de ani a început relaţia lui Wanda Nara, fosta soţie a lui Maxi Lopez.

Venirea lui Lionel Messi la PSG a produs o mică ruptură în vestiarul echipei, iar oficialii clubului vor ca lucrurile să nu escaladeze. Mauro Icardi este nemulţumit de faptul că nu a mai fost convocat la naţionala Argentinei şi consideră că noul lui coleg este motivul pentru care nu a fost mai selecţionat.

ADVERTISEMENT

PSG ar fi dispusă să-l cedeze pe Mauro Icardi la FC Barcelona, iar în schimbul acestuia să vină Sergio Aguero. Mutarea ar fi una pe placul lui Lionel Messi, în condiţiile în care “Kun” este un bun prieten al starului.

Lionel Messi nu l-a menţionat pe Mauro Icardi în interviul dat lui France Football

În pauza competiţională din luna octombrie, France Football a publicat un interviu cu Lionel Messi, iar starul lui PSG a vorbit despre jucătorii care l-au ajutat să se acomodeze la Paris. Numele lui Mauro Icardi nu a apărut deloc în declaraţiile date de fotbalistul de 34 de ani.

ADVERTISEMENT

“Ştiind că am prieteni în vestiar mi-a permis să-mi spun că îmi va fi mai uşor să mă adaptez. Şi nu m-am înşelat. A fost uşor să mă integrez, mai ales că sunt mulţi colegi care vorbesc limba spaniolă, iar unii îmi sunt prieteni precum Ney (n.r. Neymar), Lea (n.r. Leandro Paredes) sau Fideo (n.r. Angel Di Maria).

M-au ajutat când am ajuns. Mă întrebau în mod regulat când mă voi alătura lor, dar mereu în glumă, pentru că ştiau că îmi doresc să rămân la Barcelona. Aşa că a fost o surpriză şi pentru ei când le-am spus că vin la Paris. Au fost fericiţi (n.r. Paredes şi Di Maria).

ADVERTISEMENT

Este uşor când antrenorul (n.r. Mauricio Pochettino) vine din aceeaşi ţară ca şi mine. Vorbim aceeaşi limbă, îl cunoscu dinainte, chiar dacă nu avusesem ocazia să lucrăm împreună”, a declarat Lionel Messi în interviul acordat revistei France Football.

Sergio Aguero nu vrea să plece de la FC Barcelona

Transferat în vară de la Manchester City, Sergio Aguero a dezvăluit că mutarea nu s-a făcut la cerinţa lui Lionel Messi, care îşi negocia prelungirea contractului cu Barcelona. În plus, fotbalistul de 33 de ani a susţinut că nu are de gând să plece de la formaţia de pe “Camp Nou”.

“Nu înțeleg de ce lumea tot vorbește despre acest subiect. Când eu am semnat cu Barcelona, Messi era liber de contract. El încă negocia cu echipa atunci. Nu a existat nicio clauză prin care Barcelona îmi garanta că voi juca alături de Messi, este o invenție. Nu voi pleca de aici pentru că Messi s-a transferat”, a explicat Sergio Aguero.

ADVERTISEMENT