Lionel Messi, condiții de lux în autoizolare. Teren de fotbal, sală de forță și piscină, la dispoziția argentinianului

Francisc Oprea   
în Messi
14/03/2020, 09:43
Lionel Messi, condiții de lux în autoizolare. Teren de fotbal, sală de forță și piscină, la dispoziția argentinianului
Lionel Messi se află în autoizolare. FOTO: Twitter

Lionel Messi și ceilalți fotbaliști de la Barcelona au intrat în autoizolare, pentru a preveni răspândirea noului de tip coronavirus, dar starul argentinian nu duce lipsă de nimic în această perioadă delicată, având la dispoziție, în propriul imobil, teren de fotbal, sală de forță și piscină.

Lionel Messi, în autoizolare

Fotbalul a fost suspendat aproape în toată Europa din cauza amenințării noului tip de coronavirus, iar multe dintre loturile formațiilor au intrat în autoizolare.

Este și cazul jucătorilor Barcelonei, care vor sta acasă în următoarele 14 zile, după ce Federația și Liga Profesionistă din Spania au hotărât amânarea meciurilor programate în La Liga în luna martie.

Chiar dacă este o perioadă dificilă din multe puncte de vedere, Lionel Messi dispune de toate condițiile la domiciliu pentru a nu simți nicio diferență față de o zi normală.

Imobilul argentinianului dispune de teren de fotbal și piscină, în curte, și de o sală de forță ultra-modernă în interior. De asemenea, reședința argentinianului se află într-o arie unde zborurile nu sunt permise.

Terenul de fotbal al lui Lionel Messi. FOTO: Twitter
Terenul de fotbal al lui Lionel Messi. FOTO: Twitter

Cristiano Ronaldo, în autoizolare în Madeira

La fel ca rivalul din ultimii 10 ani, Cristiano Ronaldo se află în autoizolare, în orașul natal Madeira.

Alături de copii și de Georgina Rodriguez, starul portughez va petre următoarea două săptămâni în luxoasa locație pe care o deține în Portugalia.

Lotul lui Juventus a intrat în carantină după ce unul dintre jucători, fundașul central Daniele Rugani, a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

Inițial, forurile din Italia au anunțat suspendarea tuturor activităților sportive până pe 3 aprilie, însă, cum Peninsula este în continuare una dintre cele mai afectate zone de pandemia de coronavirus, Serie A are șanse minime să se reia la începutul lunii viitoare.

Închide ×