Carousel hot news

BREAKING. Messi nu a semnat încă prelungirea. Explicaţia OFICIALĂ

FC Barcelona a pierdut Supercupa Spaniei, trofeu care a ajuns în vitrina marilor rivali de la Real Madrid. Formaţia lui Zinedine Zidane a câştigat ambele manşe, iar prestaţia catalanilor a fost...
17.08.2017 | 18:47
BREAKING. Messi nu a semnat încă prelungirea. Explicaţia OFICIALĂ
ADVERTISEMENT

FC Barcelona a pierdut Supercupa Spaniei, trofeu care a ajuns în vitrina marilor rivali de la Real Madrid. Formaţia lui Zinedine Zidane a câştigat ambele manşe, iar prestaţia catalanilor a fost aspru criticată atât de presa spaniolă, cât şi de suporterii echipei antrenate de Ernesto Valverde. Vicepreşedintele FC Barcelona a oferit joi o declaraţie care îi pune gânduri pe suporterii de pe Camp Nou.

Jordi Mestre, vicepreşedinte al FC Barcelona, a confirmat joi faptul că Lionel Messi nu a semnat încă prelungirea contractului cu vicecampioana Spaniei. Catalanul a declarat că aşteaptă ca argentinianul să-şi pună semnătura pe înţelegere, acesta precizând că ar fi extrem de surpins dacă nu s-ar întâmpla asta. În urmă cu doar o lună, Mestre preciza că şansele ca Neymar să rămână la Barca sunt de 200%.

ADVERTISEMENT

“Totul este la locul lor, doar semnătura lipseşte. Am lucrat foarte mult la acest contract şi aş rămâne extrem de surprins dacă nu ar semna prelungirea contractului. Mai aşteptăm doar să ne punem de acord asupra datei când vom semna”, a declarat Jordi Mestre cu ocazia prezentării lui Paulinho, ultima achiziţie a catalanilor.

Noul contract al lui Lionel Messi ar urma să expire în 2012, iar clauza de rezilierea ar fi de 300 de milioane de euro. Actuala înţelegere a argentinianului cu FC Barcelona expiră în vara lui 2018. Dacă va semna noul contract, Messi va câştiga 35 de milioane de euro pe sezon, această sumă putând să crească datorită bonusurilor de performanţă. Starul argentian joacă la FC Barcelona din sezonul 2004-05.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri