Sport

Lionel Messi îi duce dorul lui Cristiano Ronaldo: „O amintire minunată”. Cum vede revenirea lusitanului la Manchester United

Lionel Messi nu l-a uitat pe Cristiano Ronaldo. Argentinianul și-a amintit cu plăcere de confruntările din „El Clasico” și a comentat întoarcerea portughezului la Manchester United.
23.11.2021 | 10:54
Lionel Messi ii duce dorul lui Cristiano Ronaldo O amintire minunata Cum vede revenirea lusitanului la Manchester United
ADVERTISEMENT

Manchester United trece printre situație dificilă, dar Cristiano Ronaldo rămâne starul echipei. Portughezul a marcat nouă goluri în 13 meciuri de când a revenit pe Old Trafford și a primit laude din partea fostului său rival din LaLiga, Lionel Messi.

Noul număr 30 de la PSG a oferit un interviu amplu pentru cotidianul Marca, iar rivalitatea cu CR7 nu a fost omisă. Niciunul nu mai joacă acum în campionatul Spaniei. Dacă Messi a părăsit-o pe Barca în ultima perioadă de mercato pentru a veni în Ligue 1, Ronaldo s-a despărțit de „liga stelelor” în 2018, când a plecat de la Real Madrid la Juventus.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi a comentat revenirea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United

„Manchester United e o echipă foarte puternică. Cristiano cunoștea deja clubul, dar din alte vremuri, iar acum adaptarea sa a fost impresionantă. Încă de la început a reușit să înscrie, ca de obicei, și nu a avut probleme de adaptare.

Premier League e o competiție în care se pot întâmpla multe. Din decembrie se schimbă multe și orice se poate întâmpla”, a declarat Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

Lui Lionel Messi îi lipsesc derby-urile cu Real Madrid și confruntările cu Cristiano Ronaldo. Cei doi sunt rivali ca în fiecare an și în lupta pentru Balonul de Aur. Argentinianul are șase astfel de trofee, record absolut, în timp ce lusitanul se mândrește „doar” cu cinci.

„A trecut mult timp de când nu mai jucăm în același campionat. Ne-am întrecut atât individual, cât și la nivel de echipă pentru multe obiective. A fost un capitol foarte frumos pentru noi, dar și pentru întreaga lume a fotbalului, care s-a bucurat de asta foarte mult.

ADVERTISEMENT

Este o amintire minunată, care va rămâne în istoria fotbalului”, a adăugat playmaker-ul vicecampioanei Franței.

Argentinianul, bucuros să fie coleg cu un alt rival de la Real Madrid

Cristiano Ronaldo nu e singurul fost rival de la Real Madrid căruia Messi îi poartă un respect enorm. Este vorba despre Sergio Ramos, cel care acum îi este coleg la PSG.

ADVERTISEMENT

Messi și Ramos au avut numeroase contre în „El Clasico”, dar acum se înțeleg de minune. Argentinianul a comentat relația cu fostul căpitan al „galacticilor” în același interviu.

„Acum nu mai e nimic wow, dar la început mi s-a părut ciudat, pentru că erau în spate mulți ani de rivalitate. Noi eram căpitanii de la Barca și Real Madrid, avem atâtea derby-uri jucate unul împotriva celuilalt, s-au dat foarte multe lupte pe teren.

Toate acestea au rămas însă în urmă. Întotdeauna i-am purtat un respect enorm lui Sergio Ramos și rivalilor de la Real Madrid. E spectaculos să fii coleg cu el”, a afirmat Lionel Messi.

ADVERTISEMENT
Tags: