Fotbal international

Lionel Messi dă 13.500 de dolari pe noapte pentru o vacanţă de lux! Paradisul în care şi-a dus familia! Foto

18.07.2019 | 13:54
Lionel Messi da 13500 de dolari pe noapte pentru o vacanta de lux Paradisul in care sia dus familia Foto

Lionel Messi dă 13.500 de dolari pe noapte pentru o vacanţă de lux într-un peisaj paradisiac. Starul Barcelonei şi-a dus familia într-un resort exclusivist din Aruba, o insulă din Marea Caraibelor, unde şi-au mai făcut vacanţa staruri de la Hollywood sau unii dintre cei mai cunoscuţi artişti din lume.

Lionel Messi dă 13.500 de dolari pe noapte pentru o vacanţă de lux. Un staff privat a avut grijă de vedeta Barcelonei

După Copa America 2019, Lionel Messi a plecat într-o vacanţă de lux, alături de familie, iar suma plătită pentru acest concediu a fost una pe măsură. Argentinianul a închiriat “La Casa”, o locuinţă din cadrul resortului “Jumby Bay Island”, pentru care a plătit 13.500 de dolari pe noapte.

“La Casa” are şase dormitoare şi este situată pe plaja “Pasture Bay”. Clienţii resortului au la dispoziţie un staff privat, format din bucătar, majordom şi menajeră, şi se pot relaxa pe o plajă privată, dar şi pe marginea piscinei din curtea stabilimentului. Lionel Messi se află în Aruba de pe 13 iulie, iar presa din Argentina a anunţat că el şi familia lui vor mai sta la “Jumby Bay Island” până pe 25 iulie. În aceste condiţii, pentru cazare, atacantul de 32 de ani va scoate 162.000 de dolari din buzunar. VEZI IMAGINILE MAI SUS ÎN GALERIA FOTO.

Lionel Messi dă 13.500 de dolari pe noapte pentru o vacanţă de lux
Lionel Messi dă 13.500 de dolari pe noapte pentru o vacanţă de lux

Lionel Messi s-a întors în locul unde a petrecut luna de miere

Nu este prima oară când Lionel Messi merge în Aruba, la resortul “Jumby Bay Island”, unde a petrecut luna de miere alături de Antonella Roccuzzo, după ce s-au căsătorit în vara anului 2017. Acum, cuplul a fost însoţit de cei trei copii, dar şi de câţiva prieteni apropiaţi.

Jucătorii Barcelonei s-au reunit pe 14 iulie, însă Lionel Messi se va întoarce la echipă la începutul lunii august, astfel că va fi pe teren la amicalul cu Arsenal, de la Trofeul “Joan Gamper”. Atacantul de 32 de ani a ratat şansa să câştige un trofeu cu naţionala Argentinei în această vară, alături de care a ajuns doar până în finala mică de la Copa America 2019. În victoria cu Chile, pentru medalia de bronz, argentinianul a fost eliminat şi a provocat un scandal monstru după meci.