Sport

Lionel Messi, decizie de ultimă oră privind viitorul său. Pentru ce echipă va juca în următorul sezon

În ultimele luni s-a scris tot mai des că Lionel Messi vrea să plece de la PSG, mai ales după criticile constante pe care le-a primit, dar argentinianul a decis să rămână și să-și ducă la final contractul.
20.04.2022 | 16:18
Lionel Messi decizie de ultima ora privind viitorul sau Pentru ce echipa va juca in urmatorul sezon
În ultimele luni s-a scris tot mai des că Lionel Messi vrea să plece de la PSG, mai ales după criticile constante pe care le-a primit, dar argentinianul a decis să rămână și să-și ducă la final contractul. Sursă foto: EPA-EFE/MOHAMMED BADRA
ADVERTISEMENT

”Puricele” suferă de o inflamaţie a tendonului lui Ahile și nu va juca în meciul din această seară, de la Angers, care poate aduce un nou titlu în Ligue 1 pentru parizieni.

Decizia lui Lionel Messi cu privire la viitorul său

În ciuda faptului că s-a vehiculat varianta că va reveni la Barcelona în vară, Leo Messi a luat decizia să continue pe viitor cu PSG și și-a stabilit ca principală țintă câștigarea Champions League în stagiunea următoare, obiectiv pe care îl are și clubul.

ADVERTISEMENT

Cotidianul catalan Mundo Deportivo notează că superstarul parizienilor a luat această hotărâre deși nu nu se simte extraordinar în capitala Franței și, mai mult, din sezonul viitor sunt șanse foarte mari să nu-l mai aibă alături de el pe Kylian Mbappe, care, cel mai probabil, va ajunge la Real Madrid.

Un alt aspect care surprinde este faptul că Messi a luat această decizie deși PSG vrea să se despartă de toți ceilalți argentinieni din lot. Este vorba de prietenii buni ai superstarului, Angel Di Maria și Leandro Paredes, dar și de Mauro Icardi, care însă nu se află printre preferații ”Puricelui”.

ADVERTISEMENT

Un alt argentinian care mai mult ca sigur va părăsi clubul în vară este antrenorul Mauricio Pochettino, care nu mai are viață pe Parc des Princes după eșecul catastrofal din Champions League. Șeicii fac tot posibilul ca pe banca tehnică să vină din sezonul viitor Zinedine Zidane.

Unde vrea argentinianul să-și încheie cariera

Jurnaliștii spanioli au mai anunțat că Lionel Messi a mai luat o decizie capitală în privința viitorului său. El va pleca de la PSG la finalul contractului, în vara lui 2023, indiferent de performanțele pe care le va realiza.

ADVERTISEMENT

Superstarul de 34 de ani ar vrea să-și încheie cariera în Statele Unite ale Americii, acolo unde este dorit de David Beckham la Inter Miami, dar nu este exclus ca el să se întoarcă în Argentina, la Newell’s Old Boys, clubul unde a făcut primii pași în fotbal.

PSG este la un pas de un nou titlu în Ligue 1 după victoria din derby-ul cu Olympique Marseille, dar marile vedete Lionel Messi și Kylian Mbappe nu au strălucit și au primit note foarte mici.

ADVERTISEMENT

Jucătorii de la PSG au parte de o atitudine ostilă din partea propriilor fani, supărați de eliminarea prematură din Champions League. Înaintea meciului cu Marseille, noul președinte al facțiunii Collectif Ultras Paris a ținut să explice motivul acestei ”revolte” a suporterilor.


  • (P) Cota NETBET pentru Angers – PSG: 1,95 este cota pentru „2 solist la pauză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT