Sport

Lionel Messi, decizie radicală în ceea ce privește viitorul său. Argentinianul a hotărât să plece de la PSG. Video

Informațiile privind viitorul lui Lionel Messi au fost contradictorii în ultima lună, dar se pare că argentinianul este decis să o părăsească pe PSG.
24.01.2023 | 08:30
Lionel Messi decizie radicala in ceea ce priveste viitorul sau Argentinianul a hotarat sa plece de la PSG Video
Informațiile privind viitorul lui Lionel Messi au fost contradictorii în ultima lună, dar se pare că argentinianul este decis să o părăsească pe PSG. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Renumitul pilot de raliuri, Nasser Al-Attiyah, care este văr cu Nasser Al-Khelaifi, președintele parizienilor, a fost primul care a dezvăluit că argentinianul va părăsi Franța la finalul sezonului.

PSG, aproape să-l piardă pe Lionel Messi

Oficialii clubului PSG au preferat să nu deschidă public subiectul, dar au lansat prin diferite canale zvonuri că s-a ajuns la o înțelegere verbală cu Lionel Messi pentru prelungirea contractului scandent în vară. Însă, se pare că acest lucru este departe de adevăr.

ADVERTISEMENT

Renumitul jurnalist spaniol Gerard Romero, un apropiat al clubului FC Barcelona și specializat pe zona de transferuri, a anunțat că starul argentinian pare mult mai tentat să plece de la PSG, decât să-și prelungească înțelegerea.

Deși nu oferă variante de viitor pentru Leo Messi, ziaristul catalan vorbește despre faptul că jucătorul și-a schimbat perspectiva de a rămâne pe Parc des Princes după ce a câștigat titlul mondial cu Argentina.

ADVERTISEMENT

”Prelungirea contractului lui Messi cu PSG nu e clară în acest moment. Nu pare că va continua acolo, asta ar fi intenția lui acum. Triumful de la Mondial i-a schimbat planurile, se gândește la alte lucruri pentru viitorul apropiat”, a spus Gerard Romero, pe canalul său de Twitter.

Arabii îi oferă un sac de bani lui Messi

Presa internațional a vuit în ultima perioadă despre faptul că Al Hilal, cel mai titrat club din Arabia Saudită, face jocurile pentru a-și asigura semnătura lui Lionel Messi, iar tatăl jucătorului ar fi fost la Riyadh pentru a negocia un transfer incredibil.

ADVERTISEMENT

Conducătorii lui Al Hilal au decis să vândă tricouri ale echipei cu numele lui Lionel Messi, chiar dacă jucătorul argentinian nu a semnat vreun contract cu formaţia din csapitala Arabiei Saudite. De aici şi până la zvonuri despre o posibilă ofertă a fost doar un pas.

Jurnalistului Khalid Al-Dhiyab, de la postul saudit Al-Ryadiah, a dezvăluit faptul că oficialii lui Al Hilal au făcut deja o ofertă cu un contract în valoare de 900.000.000 de euro pe trei ani, iar Messi pare a fi atras să meargă în zona Golfului.

ADVERTISEMENT

Argentinianul se află în ultimele şase luni de contract cu PSG, iar conducătorii clubului de pe “Parc des Princes” au pregătit deja oferta pentru prelungirea acordului. Messi ar urma să aibă un salariu mai mare, după ce în prezent primeşte 30.000.000 de euro pe sezon.


  • Cota NETBET pentru PSG: 2,15 este cota pentru „peste 3,5 goluri” la meciul PSG – Reims!

ADVERTISEMENT