Sport

Lionel Messi, declarație surprinzătoare despre Pep Guardiola: „A făcut mult rău fotbalului”

Lionel Messi l-a lăudat pe fostul său antrenor de la Barcelona, Pep Guardiola, și consideră că nimeni nu a mai reușit să imite filosofia de joc a spaniolului.
13.11.2022 | 14:01
Lionel Messi declaratie surprinzatoare despre Pep Guardiola A facut mult rau fotbalului
Lionel Messi a avut cea mai bună perioadă din carieră cu Pep Guardiola antrenor. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Lionel Messi este în lotul Argentinei pentru meciul Campionatul Mondial și argentinianul a fost titular pentru PSG în meciul cu Auxerre.

Lionel Messi consideră că Pep Guardiola a revoluționat fotbalul: „Toată lumea a vrut să copieze”

Câștigătorul a șapte Baloane de Aur a avut una dintre cele mai bune perioade din carieră cu Pep Guardiola antrenor, iar argentinianul nu a uitat niciodată acest lucru.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, antrenorul spaniol nu a mai reușit să câștige UEFA Champions League de când a plecat de pe Camp Nou, chiar dacă a încercat să implementeze aceeași filosofie și la Manchester City.

Messi e de părere că toate echipele au încercat să implementeze același stil de joc: „A părut atât de simplu încât toată lumea a vrut să copieze”.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi, declarație-bombă: „Pep Guardiola a făcut mult rău fotbalului”

Lionel Messi a mai făcut o declarație interesantă despre fostul său antrenor: „Pep Guardiola a făcut mult rău fotbalului”. 

Nicio echipă nu a reușit însă să aplice „modelul Guardiola”. Nici chiar spaniolul la Manchester City.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi nu mai are nicio șansă să revină la Barcelona

Chiar dacă mulți au vorbit despre o revenire a lui Messi la Barcelona, acest lucru este foarte improbabil. Presa din Spania a dezvăluit că Xavi Hernandez, care a fost mulți ani coechipier cu Messi, nu vede cu ochi buni o revenire a argentinianului pe Camp Nou.

Jucătorul în vârstă de 35 de ani nu mai poate fi o soluție pe termen lung, iar salariul său ar fi unul pe măsură. Ba mai mult, Xavi i-ar fi propus lui Juan Laporta să facă eforturi pentru a-l aduce pe Bernardo Silva de la Manchester City.

ADVERTISEMENT

Messi a declarat că nu va vorbi despre viitorul carierei sale până după Cupa Mondială, însă starul lui Paris Saint-Germain ar putea ajunge la Inter Miami, unde este dorit de David Beckham. Lionel Messi are un început de sezon excelent la PSG, unde a reușit 12 goluri și 14 assist-uri în 18 meciuri.


  • Cota NETBET pentru PSG: 1,26 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la PSG – Auxerre. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT