Sport

Oficial: Leo Messi pleacă de la PSG! Prima reacție a campionului mondial. Update

Lionel Messi (35 de ani) se desparte după doi ani de PSG și a primit încă o ofertă fabuloasă! Ce echipă l-a mai ofertat pe campionul mondial.
03.06.2023 | 19:53
Oficial Leo Messi pleaca de la PSG Prima reactie a campionului mondial Update
Lionel Messi are o ofertă de 300 de milioane de euro de la Al Hilal. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT
03-06-2023
16:59

Messi a confirmat că pleacă de la PSG

La două zile după ce antrenorului lui PSG, Christophe Galtier, a anunțat că Leo Messi va pleca la finalul sezonului, argentinianul a confirmat informația.

”Sunt foarte fericit că am fost capabil să reprezint PSG. Mi-a plăcut să joc aici, cu această echipă, cu asemenea jucători. Vreau să mulțumesc clubului pentru această experiență minunată”, a declarat Messi.

Lionel Messi nu va mai continua la Paris Saint-Germain, însă starul naționalei Argentiniei nu duce lipsă de oferte și este îngropat în bani! După salariul astronomic oferit de Al Hilal, jucătorul a mai primit încă o propunere.

Oficial! Christophe Galtier anunță că Leo Messi va pleca la finalul sezonului de la PSG

Gata, telenovela Messi – PSG a ajuns la final. Christophe Galtier, antrenorul campioanei Franței, a anunțat că starul argentinian va pleca în vară de la echipă, meciul din ultima etapă cu Clermont urmând a fi ultimul pentru el în tricoul „roș-albastru”.

ADVERTISEMENT

„Am avut privilegiul de a antrena cel mai bun jucător din istoria fotbalului. Va fi ultimul meci al lui Leo pe Parc des Princes împotriva lui Clermont”, a a anunțat Galtier în conferința de presă premergătoare partidei PSG – Clermont.

Lionel Messi, ofertat de David Beckham la Inter Miami

Presa din Franța anunță că David Bechkam vrea să îl aducă pe Messi în Major Soccer League. Conform RMC Sport, fostul star al lui Manchester United și al naționalei Angliei i-a pus pe masă un contract pe patru sezoane și un salariul anual de 50 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Deși fanii Barcelonei speră în continuare în reîntoarcerea sa, catalanii nu au intrat în cursa pentru obținerea semnăturii lui Messi și întârzie cu o ofertă concretă.

Atacantul parizienilor are o casă la Miami, iar despre transferul său în MLS se discută deja de câțiva ani, însă Leo nu a luat încă o decizie finală în privința viitoarei sale destinații și cel mai probabil după meciul cu Clermont.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi e la o semnătură distanță de a deveni cel mai bine plătit fotbalist din istorie

Lionel Messi ar putea încasa anual de la Al Hilal nu mai puțin de 500 de milioane de euro pe an, iar după taxă să rămână cu „doar” 300 de milioane de euro. „Decizia lui Messi e iminentă”, titrează spaniolii de la ActuFoot.

Argenitinianul ar putea să aibă un salariu mai mare decât rivalul său Cristiano Ronaldo și să puncteze și cu alte bonusuri de performanță, care nu sunt deloc greu de atins.

ADVERTISEMENT

Pe lângă performanța istorică de la Campionatul Mondial din Qatar, Lionel Messi a avut un sezon excelent și la PSG, unde a reușit 21 de goluri și 20 de pase decisive în 40 de meciuri.

Legenda Barcelonei, mesaj special pentru Sergio Busquets

Lionel Messi a dat apă la moară celor care îl vor la Barcelona și a postat o fotografie în tricoul blaugrana alături de Jordi Alba și i-a transmis un mesaj lui Sergio Busquets: „Salut Busi! Îmi pare rău că nu pot fi acolo la despărțirea ta de club, o despărțire care a venit după mulți ani în care ai oferit foarte multe acestui club.

A fost o onoare să petrec atât de mulți ani alături de tine pe teren și în afara sa. Îți doresc tot binele ție și familiei tale. Te iubesc mult”, a spus argentinianul într-un video emoționant.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 2,06 este cota pentru „total goluri PSG: sub 3” la meciul PSG – Clermont

ADVERTISEMENT