Fotbal international

Lionel Messi, donație colosală în lupta cu coronavirusul: „Mulţumim mult Leo pentru devotament şi susţinere”

25.03.2020 | 12:01
Lionel Messi donatie colosala in lupta cu coronavirusul Multumim mult Leo pentru devotament si sustinere
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a decis să se alăture în lupta împotriva coronavirusului și a făcut o donație de 1.000.0000 de euro pentru două spitale, unul din Barcelona şi unul din Argentina, ţara sa natală.

Lionel Messi, donație colosală în lupta cu coronavirusul

Lionel Messi a făcut o donație de 1.000.000 de euro  în lupta cu coronavirusul. Leo Messi a făcut o donaţie pentru lupta împotriva Covid-19. Mulţumim mult Leo pentru devotament şi susţinere,” este mesajul celor de la Hospital Clínic de Barcelona.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi nu este singurul fotbalist care a donat o astfel de sumă impresionantă și Robert Lewandowski, starul lui Bayern Munchen a donat tot 1.000.000 de euro împreună cu soția sa.

  • 32 de ani a împlinit Lionel Messi pe 24 iunie

Mesajul lui Lionel Messi pentru fani

Lionel Messi a avut un mesaj pentru toți suporterii săi, în care a vorbit despre regulile care trebuie respectate cu strictețe: Sunt niște zile foarte complicate pentru întreaga lume.

ADVERTISEMENT

Suntem îngrijorați din cauza a tot ce se întâmplă acum și în astfel de momente vrem să ajutăm prin a ne pune pe noi în situația celor care suferă cel mai mult, fie că au fost ei implicați în mod direct, fie familiile și prietenii lor, care se află în prima linie și luptă în spitale sau în centrele medicale.

Vreau să transmit tuturor acestor oameni multă putere și forță. Sănătatea ar trebui să fie mereu pe primul loc. Este un moment ieșit din comun și trebuie să ascultați indicațiile specialiștilor și ale autorităților. Doar așa putem fi eficienți”.

ADVERTISEMENT

„Este momentul să fim responsabili și să stăm acasă, putem să ne bucurăm de mai mult timp cu familiile noastre pe care nu mereu îl avem.

Vă trimit o îmbrățișare, sper să putem întoarce această situație în favoarea noastră în zilele care urmează”, a mai scris Lionel Messi pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
  • 140.000.000 de euro este cota de piață a lui Lionel Messi, conform transfermarkt.com