Cele mai citite

Mesajul lui Lionel Messi după eşecul din Supercupă: “O zi ratată”

FC Barcelona a început nefericit noul sezon. Deşi a evoluat pe Camp Nou, în faţa unui stadion arhiplin, sprijinul suporterilor a fost insuficient pentru a evita un eşec dureros. Pentru că pasul...
14.08.2017 | 17:08
Mesajul lui Lionel Messi după eşecul din Supercupă:

FC Barcelona a început nefericit noul sezon. Deşi a evoluat pe Camp Nou, în faţa unui stadion arhiplin, sprijinul suporterilor a fost insuficient pentru a evita un eşec dureros. Pentru că pasul fals a fost făcut în prima manşă a Supercupei Spaniei în faţa eternului rival Real Madrid, care s-a impus cu 3-1. Nu atât eşecul a durut, cât mai ales faptul că Real a fost clar echipa mai bună, care a obţinut o victorie pe deplin meritată, reuşind să dea al treilea gol în zece oameni, după ce Cristiano Ronaldo a fost eliminat.

Ca de obicei, cel care s-a zbătut cât a putut pentru ca Barca să ţină pasul cu adversarul a fost starul argentinian Lionel Messi, care a şi marcat golul catalanilor, din penalty. A doua zi după acest eşec Messi a sunat adunarea. Lionel Messi după Supercupa Spaniei pare mai dornic de revanşă ca niciodată. “O zi ratată, dar trebuie să te ridici şi să mergi mai departe. E doar începutul sezonului”. 

Lionel Messi după Supercupa Spaniei. Starul sună adunarea

Dacă Messi e preocupat doar de rezultat şi vrea ca echipa să reacţioneze pozitiv cât mai repede, coechipierul său Sergio Busquets e mult mai virulent şi mai direct la adresa conducerii, căreia îi cere să rezolve cât mai repede transferurile care să anuleze importanta pierdere a brazilianului Neymar, mai ales după ce în conturile catalanilor au intrat, din plecarea acestuia, 222 de milioane de euro. Busquets spune că eşecul cu Real nu e datorat lipsei de transferuri, dar ca se impune realizarea acestora în regim de urgenţă.

“Nu cred că din cauza lipsei de transferuri s-a înregistrat rezultatul cu Real, dar e un lucru la care trebuie să ne gândim cu atenţie.Trebuie să transferăm pe cineva. Da sau da!” Conducerea Barcelonei a reacţionat imediat, plătind 40 de milioane chinezilor de la Guanghzou Evergrande pentru brazilianul Paulinho, dar nu acesta poate fi peştele cel mare de care e nevoie pentru a suplini lipsa lui Neymar. Acesta ar putea fi totuşi mult doritul Philipe Coutinho, mai ales că Liverpool nu l-a inclus pe lista celor două meciuri din play-off-ul Ligii Campionilor cu Hoffenheim.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri