Sport

Lionel Messi, eclipsat de un coleg la revenirea pe teren. Inter Miami – DC United, decis de un super gol marcat în prelungiri. Video

Ecuadoarianul Leo Campana a fost omul meciului în partida echipei din Florida contra lui DC United, reușind să aducă victoria echipei sale în prelungiri. Lionel Messi a jucat, dar fără realizări notabile.
19.05.2024 | 11:11
Lionel Messi eclipsat de un coleg la revenirea pe teren Inter Miami  DC United decis de un super gol marcat in prelungiri Video
Lionel Messi nu a reușit să marcheze în Inter Miami - DC United 1-0. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Lionel Messi, care va împlini 37 de ani luna viitoare, a revenit pe teren, în meciul cu DC United, după ce a lipsit etapa trecută, contra lui Orlando City, scor 0-0, în Conferința de Est a MLS.

Lionel Messi a revenit pe teren pentru Inter Miami. A fost titular în victoria contra lui DC United, scor 1-0

Argentinianul a fost titular contra lui DC United, dar eroul echipei din Florida a fost un coleg de-al său. Inter Miami s-a impus foarte greu, cu un gol marcat în prelungiri.

ADVERTISEMENT

Reușita i-a aparținut ecuadorianului Leo Campana, care a intrat pe teren în minutul 90 plus 3 și peste doar câteva secunde a marcat un super-gol, după o pasă măiastră a lui Sergio Busquets.

Rezultatul a prelungit seria de invincibilitate a celor de la Miami la nouă meciuri. După acest meci, Inter Miami se află pe prima poziție din Conferința de Est a MLS, cu 31 de puncte după 15 de partide. Pe locul al doilea se află Cincinnati, care e la un punct distanță de echipa lui Lionel Messi și are un meci în minus.

ADVERTISEMENT

„Este una dintre acele înlocuiri pe care le faci pentru a vedea dacă se întâmplă ceva, așa cum s-a întâmplat în această seară”, a declarat antrenorul Gerrado Martino după meci. Iar Leo Campana, care nu mai marcase de peste două luni, a profitat la maximum de șansa sa neașteptată pentru a asigura un rezultat uriaș pentru Miami.

El a ajuns pe teren doar pentru că Matias Rojas s-a accidentat în final. „Este foarte important pentru jucători precum Campana să se descurce bine, pentru că, dacă ei nu se descurcă bine, nu putem menține nivelul când jucătorii vor fi cu echipele lor naționale în timpul verii”, a mai spus antrenorul argentinian.

ADVERTISEMENT

Și totuși, acei jucători, în special Lionel Messi și Luis Suárez, au fost ineficienți, iar D.C. United s-a aflat la câteva secunde de o remiză în Florida. „Cred că un 0-0 ar fi fost un rezultat corect”, a recunoscut Martino, lăudând efortul depus de adversari.

Lionel Messi și Luis Suarez se luptă pentru titlul de golgheter în sezonul regulat din MLS. Cum s-au descurcat până acum cei doi

Messi are 10 goluri în acest sezon, la unul distanță de liderul golgheterilor din MLS, Luis Suarez, și a dat 12 pase de gol în acest sezon, fiind pe primul loc la acest capitol, în ierarhia campionatului de fotbal nor-american.

ADVERTISEMENT

Argentinianul s-a alăturat lui Inter Miami în vara anului trecut și are un salariu de bază de 10,4 milioane de dolari și o remunerație anuală de 20.446.667 de dolari, cea mai mare din MLS.

Lionel Messi va purta ghete noi la ediția aniversară a Copei America, care are loc în SUA între 20 iunie și 14 iulie. Argentina face parte din Grupa A, alături de Peru, Chile și Canada, la competiția care va fi transmisă la televizor și în România.

Adidas, brandul care îl încalță pe Messi de la începutul carierei și îl plătește cu 25 de milioane de dolari pe an, lansează modelul „El Retorno” („Întoarcerea”), un nume care vine din tranziția lui Messi de la Nemeziz înapoi la o gheată – X50 Speedflow – care se inspiră din ghetele F30 pe care le-a purtat la Barcelona în 2007, când a marcat legendarul gol împotriva echipei Getafe, după ce a driblat tot ce i-a ieșit în cale.

ADVERTISEMENT
Tags: