Sport

Lionel Messi, elogiat de Ionuț Radu după ce au fost adversari în Auxerre – PSG 1-2: „Aproape că am plâns”

Lionel Messi nu a reușit să marcheze în poarta lui Ionuț Radu, însă românul a fost extrem de emoționat să joace pentru prima oară împotriva starului lui PSG.
23.05.2023 | 22:50
Lionel Messi elogiat de Ionut Radu dupa ce au fost adversari in Auxerre  PSG 12 Aproape ca am plans
Ionuț Radu a jucat 15 meciuri în acest sezon la Auxerre. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a fost titular la PSG în meciul cu echipa portarului titular dintre buturile echipei naționale a României. Argentinianul a pasat decisiv la unul din cele două goluri reușite de Kylian Mbappe.

Lionel Messi, victorie împotriva lui Ionuț Radu în Ligue 1. Românul i-a luat apărarea: „E imposibil să critici un astfel de jucător”

Ionuț Andrei Radu a fost marcat de întâlnirea cu proaspătul campion mondial în Auxerre – PSG 1-2: „Astăzi, unii îl fluieră, dar e imposibil să critici un astfel de jucător”.

ADVERTISEMENT

Goalkeeperul naționalei României a dezvăluit cum a trăit finala dintre Franța și Argentina: „Messi este jucătorul meu preferat, aproape că am plâns când a câștigat Cupa Mondială”, a spus Radu, în presa din Franța.

În schimb Kylian Mbappe a făcut show în partida cu Auxerre și l-a învins de două ori pe portarul României, ajungând la 28 de goluri și 5 pase decisive în 32 de meciuri în campionatul Franței.

ADVERTISEMENT

Ionuț Radu s-ar putea întoarce la Inter Milano la finalul sezonului

Ionuț Radu este împrumutat de Inter Milano, finalista Ligii Campionilor, la Auxerre până la sfârșitul acestui sezon. Dacă nu va dori să continue în Franța, portarul se va întoarce în Serie A sau ar putea fi împrumutat la o altă echipă.

Portarul în vârstă de 25 de ani are cinci meciuri fără gol primit la Auxerre. În total, Radu a jucat 15 meciuri pentru francezi și a încasat 16 goluri.

ADVERTISEMENT

Cu el „atacăm” drumul spre Campionatul European

FANATIK a dezvăluit că Edi Iordănescu se va baza în aceste preliminarii pe Ionuț Radu, deși portarul are concurență acerbă: Florin Niță, Horațiu Moldovan sau Ștefan Târnovanu.

Mâna întinsă de Auxerre l-a salvat pe portarul român care intrase într-un con de umbră la Inter Milano după ce a gafat la meciul de titlu din finalul sezonului trecut.

ADVERTISEMENT

Ionuț Radu a avut prestații apreciate în ciuda faptului că echipa sa e doar pe locul 16 și încă mai are emoții cu retrogradarea, cu două etape înainte de finalul campionatului.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 1.61 este cota pentru „2 solist” la meciul Strasbourg – PSG

ADVERTISEMENT