Sport

Lionel Messi, execuție fabuloasă în Argentina – Panama pentrul golul 800 al carierei. Noi gesturi scandaloase ale campionilor mondiali. Video

Lionel Messi a fost primit ca un adevărat zeu după câștigarea Cupei Mondiale și a marcat cu o execuție de generic TV golul 800 al carierei în amicalul Argentina - Panama 2-0.
24.03.2023 | 10:25
Lionel Messi executie fabuloasa in Argentina  Panama pentrul golul 800 al carierei Noi gesturi scandaloase ale campionilor mondiali Video
Lionel Messi a fost primit ca un adevărat zeu după câștigarea Cupei Mondiale și a marcat cu o execuție de generic TV golul 800 al carierei în amicalul Argentina - Panama 2-0. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Deși au trecut trei luni de la victoria impresionantă în fața Franței la loviturile de departajare, argentinienii sunt încă în sărbătoare. Amicalul cu Panama a fost un bun prilej pentru o nouă apariție entuziasmantă a elevilor lui Lionel Scaloni.

Lionel Messi a marcat golul 800 în meciul Argentina – Panama

Pentru a celebra câștigarea pentru a treia oară în istorie a Cupei Mondiale, Federația Argentiniană de Fotbal a antamat două meciuri amicale cu adversari de mâna a treia, Panama și Curacao. Astfel, jucătorii sud-americanii au avut posibilitatea să le prezinte fanilor marele trofeu.

ADVERTISEMENT

Suporterii au luat cu asalt casele de bilete pentru a-și procura un loc pe celebra arenă Monumental a celor de la River Plate în speranța că vor putea să-și vadă idolii, iar tichetele s-au epuizat în mai puțin de două ore.

Atmosfera a fost una senzațională, iar campionii mondiali au avut parte de o primire fierbinte. Stadionul a luat cu adevărat foc în momentul în care Messi și colegii săi au pătruns pe teren. Fumigene, cântece și focuri de artificii, așa au fost întâmpinați eroii din Qatar

ADVERTISEMENT

Lionel Messi le-a răsplătit dragostea cu o reușită magistrală prin care a semnat golul cu numărul 800 din carieră și al 99-lea la națională în 173 de apariții, iar meciul amical Argentina – Panama s-a încheiat cu scorul de 2-0.

Messi, gol de pe jocurile video

Cu ochii mai mult la atmosfera superbă din tribune, argentinienii au deschis scorul târziu, în minutul 78, prin rezerva Thiago Almada. Messi a executat minunat o lovitură liberă, mingea a lovit bara chiar la vinclu, Leandro Paredes a dat pe lângă ea, dar puștiul de la Atlanta United a fost pe fază și a împins mingea în poartă.

ADVERTISEMENT

Fanii au sărbătorit această reușită, dar parcă seara nu era perfectă dacă Messi nu inventa și el ceva. Iar bijuteria a venit în minutul 89, atunci când superstarul de la PSG a executat perfect o lovitură liberă de la 20 de metri și a stabilit scorul final.

La finalul întâlnirii de pe Monumental, într-un cadru festiv organizat pe teren, Lionel Messi a primit încă o dată trofeul Cupei Mondiale spre deliciul fanilor aflați în delir. ”Să ne bucurăm de această a treia stea. Este greu să câştigi o Cupă Mondială.

ADVERTISEMENT

Știu că a fost ziua noastră. Noi, campionii, sărbătorim, dar nu vreau să uit de jucătorii care au fost aici înainte. Au făcut tot posibilul pentru a realiza acest lucru și au fost foarte aproape de Copa America și de Cupa Mondială. Merită totul, recunoașterea Argentinei. Şi ei au dat totul pentru acest tricou”, a transmis Messi.

Dibu Martinez a recidivat cu gestul golănesc

Dar nu totul a fost la superlativ. Finalul meciului amical cu Panama a adus o nouă serie de momente scandaloase ale jucătorilor Argentinei. Portarul Emiliano ”Dibu” Martinez a ținut morțiș să repete gestul golănesc făcut după finala cu Franța, cu trofeul în fața organelor genitale.

Mai mult, de această dată a fost ajutat și de câțiva coechipieri. German Pezzella, Guido Rodriguez, Geronimo Rulli şi Marcos Acuna i s-au alăturat titularului din poarta ”pumelor” pentru a repeta gestul obscen de la Cupa Mondială.

Sărbătoarea s-a încheiat cu un tur de onoare făcut de campionii mondiali. După întâlnirea cu Panama, marţi 28 martie, va urma amicalul cu micuța formație din Curacao, partida urmând să se joace la Santiago del Estero, în nordul Argentinei.


  • Cota NETBET pentru PSG: 2,66 este cota pentru „x2” la meciul PSG – Lyon

ADVERTISEMENT