Nicio categorie

Lionel Messi, extaziat după calificarea în optimi! ”Este o bucurie binemeritată”

26.06.2018 | 23:53
Lionel Messi a purtat un talisman norocos la meciul cu Nigeria

Atacantul Lionel Messi s-a arătat extrem de extaziat după meciul Nigeria – Argentina 1-2, din ultima etapă a Grupei D de la campionatul Mondial din Rusia, care a adus calificarea ”pumelor” în optimile de finală.

”Am fost încrezători că vom câștiga acest joc. Este minunat să câștigi în acest fel. Este o bucurie binemeritată. Știam că Dumnezeu era cu noi și că nu ne-ar lăsa la greu”, a spus superstarul argentinian, conform cotidianului francez L’Equipe.

Lionel Messi, extaziat după calificarea în optimi: ”Tricoul echipei naționale este deasupra tuturor”

”Mulțumesc tuturor celor care sunt aici pentru toată munca depusă și tuturor celor care sunt în Argentina și care au fost întotdeauna alături de noi. Tricoul echipei naționale este deasupra tuturor”, a spus Messi, extaziat de calificarea în optimile de finală ale CM 2018.

Lionel Messi s-a arătat extaziat după meciul Nigeria - Argentina 1-2 și calificarea ”pumelor” în optimile CM 2018
Lionel Messi s-a arătat extaziat după meciul Nigeria – Argentina 1-2 și calificarea ”pumelor” în optimile CM 2018

Cu doar câteva momente înainte ca jucătorii Argentinei să revină de la vestiare după pauză, Lionel Messi şi-a strâns colegii în jurul lui. Preţ de câteva zeci de secunde, fotbalistul de 31 de ani le-a ţinut un scurt discus motivaţional.

Echipa națională a Argentinei a învins cu 2-1 reprezentativa Nigeriei în ultima etapă a Grupei D de la Campionatul Mondial și s-a calificat în optimile de finală, acolo unde va întâlni reprezentativa Franței.

Golurile sud-americanilor au fost marcate de Lionel Messi și Marcos Rojo, în timp ce pentru africani a înscris Victor Moses din penalty. În urma acestui succes, argentinienii au încheiat Grupa D pe locul secund, în urma Croației

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri