Sport

Lionel Messi, favorit să devină rivalul lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită! Barcelona, doar pe locul 2 în sondajele argentinienilor

Lionel Messi este favorit să devină rivalul lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită. Barcelona este cotată doar cu șansa a doua vis-a-vis de noua destinație a starului lui PSG.
22.05.2023 | 19:30
Lionel Messi favorit sa devina rivalul lui Cristiano Ronaldo in Arabia Saudita Barcelona doar pe locul 2 in sondajele argentinienilor
Lionel Messi este favorit să se transfer la Al-Hilal și să devină rivalul lui Cristiano Ronaldo. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Lionel Messi o va părăsi pe PSG în vară, când înțelegerea dintre campionul mondial și gruparea de pe Parc des Princes va ajunge la final. Astfel, sub semnul întrebării rămâne doar viitoarea destinație a septuplului Balon de Aur. Argentinenii consideră că principala variantă a lui Leo Messi va fi să meargă în Arabia Saudită.

Lionel Messi, favorit să devină rivalul lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită

Lionel Messi va pleca de la PSG după două sezoane petrecute în capitala Franței. Starul argentinian a primit deja două oferte scrise, însă „decarul” nu a luat vreo hotărâre până în acest moment. Al-Hilal și Barcelona l-au ofertat deja pe campionul mondial, iar argentinienii sunt de părere că Leo Messi va merge în Arabia Saudită pentru a deveni rivalul lui Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Într-un top realizat de cotidianul argentinian Ole, Leo Messi are o cotă de doar 1,50 pentru a se transfera la Al-Hilal. După ce i-au pus pe masă o ofertă extraterestră, saudiții ar fi plusat oferta inițială și i-ar fi făcut o nouă propunere.

Astfel, conaționalii lui Leo Messi sunt de părere că argentinianul va alege să meargă în Arabia Saudită, acolo unde va fi adversarul lui Cristiano Ronaldo. Cvintuplul Balon de Aur s-a transferat la Al-Nassr la începutul anului, unde încasează 200 de milioane de euro pe sezon.

ADVERTISEMENT

Barcelona, doar pe locul 2 în sondajele argentinienilor cu privire la viitoarea destinație a lui Lionel Messi

Următoarea pe listă se află Barcelona, cu o cotă de 2,40. „Catalanii” i-ar fi propus, de asemenea, o ofertă scrisă lui Lionel Messi. Dacă va accepta să revină pe Camp Nou, Lionel Messi va semna un contract valabil până în 2025 și va avea un salariu de 13 milioane de euro net.

O poziție mai jos în topul realizat de publicația argentiniană se află Inter Miami, cu o cotă de 8. PSG și Manchester City se mai află în topul sondajului argentinienilor, cu o cotă de 11, respectiv 17, în timp ce ultima de pe listă este Newell’s Old Boys.

ADVERTISEMENT

Revenirea lui Lionel Messi în lotul echipei la care a pus pentru prima oară piciorul pe minge are o cotă de 29. Al-Hilal i-a propus în primă fază lui Lionel Messi un salariu de 400 de milioane de euro pe sezon.

Al-Hilal vrea să-l transfere cu orice preț pe Lionel Messi

Totuși, echipa din Orientul Mijlociu ar fi venit cu o a doua ofertă pentru starul argentinian care se ridică la suma de 500 de milioane de euro pe sezon, potrivit Forbes. Dacă va accepta, Lionel Messi îl va depăși pe Cristiano Ronaldo și va deveni de departe cel mai bine plătit fotbalist din toate timpurile.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut varianta pe care o va alege Lionel Messi. Antonela Roccuzzo, soția celebrului fotbalist, preferă ca Messi să se întoarcă la Barcelona. Cei doi au făcut deja primele demersuri în acest sens după ce și-au înscris copiii la o școală din orașul catalan.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 1.61 este cota pentru „2 solist” la meciul Strasbourg – PSG

ADVERTISEMENT