Sport

Lionel Messi, golgeterul lui PSG în turneul din Japonia! Tripleta magică a făcut show în amicalul cu Gamba Osaka. Video

Lionel Messi a marcat din nou pentru Paris Saint-Germain în amicalul cu Gamba Osaka din turneul din Japonia, iar Neymar și Kylian Mbappe au făcut și ei spectacol.
25.07.2022 | 16:01
Lionel Messi golgeterul lui PSG in turneul din Japonia Tripleta magica a facut show in amicalul cu Gamba Osaka Video
Lionel Messi a marcat trei goluri pentru Paris Saint-Germain în meciurile amicale din Japonia. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Lionel Messi pare într-o formă de zile mari înainte de startul noului sezon și a devenit golgheterul lui PSG în turneul din Japonia.

Lionel Messi, Neymar Jr. și Kylian Mbappe, spectacol total cu Gamba Osaka la turneul din Japonia

Paris Saint-Germain a reușit să câștige cu 6-2 amicalul cu Gamba Osaka, meci în care tripleta stelară din ofensivă a fost în zi de grație.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi a reușit să marcheze în minutul 39 și a devenit golgeterul parizienilor la turneul din Japonia cu trei reușite, în timp ce Neymar Jr., cu o dublă, și Kylian Mbappe au reușit să înscrie la rândul lor. În ultimul amical al verii, pe lista marcatorilor au mai apărut Pablo Sarabia, Nuno Mendes

Mbappe a marcat două goluri în meciurile cu Kawasaki Frontale (2-1), Urawa Red Diamonds (3-0) și Gamba Osaka (6-2). Tot două reuşite a bifat şi Neymar în turneul din Japonia.

ADVERTISEMENT

PSG, aproape de alte două super transferuri

Paris Saint-Germain e pregătită să dea două lovituri pe piața transferurilor. Șeicii lui PSG sunt gata să îi transfere pe Renato Sanches (Lille) și Nordi Mukiele (Leipzig) pentru 35 de milioane de euro.

După venirea noului director sportiv, Luis Campos, PSG a schimbat total strategia clubului și implicit cea de transferuri. Astfel, campioana Franței se orientează către nume mai puțin mari, dar jucători care sunt în formă și pot avea impact imediat la echipă.

ADVERTISEMENT

Renato Sanches a jucat 31 de meciuri în sezonul trecut la Lille, unde a reușit un gol și cinci pase decisive. Jucătorul e dorit și de AC Milan, însă PSG a făcut o ofertă mult mai avantajoasă. Mukiele a marcat două goluri și a oferit cinci pase decisive în 37 de meciuri.

Ce transferuri a făcut până acum PSG

PSG a perfectat trei transferuri în această vară. Nuno Mendes (20 de ani) a fost primul jucător adus de parizieni. Fundașul stânga a fost transferat pentru 38 de milioane de euro de la Sporting Lisabona.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul central portughez Vitinha (22 de ani) a semnat și el cu PSG în această perioadă de mercatto. FC Porto a primit 41,5 milioane de euro.

Ultimul transfer este Hugo Ekitiké (20 de ani), un atacant din Portugalia adus pe modelul lui Kylian Mbappe. A fost adus sub formă de împrumut pentru un sezon, iar PSG are opțiune de cumpărare pentru 30 de milioane de euro.


  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Nantes: 2,95 este cota pentru „peste 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT